To je to što me zanima!

Barca kiksala protiv Levantea, Blaugrana osvojila samo bod

Barcelona je na gostovanju kod Levantea odigrala 1-1 i tako otvorila priliku Atletico Madridu da svojom utakmicom protiv Seville ostane sam na prvom mjestu tablice...
Vidi originalni članak

Barcelona je na stadionu Ciudad de Valencia pred 24.000 gledatelja u 20. kolu Primere odigrala 1-1 protv Levantea i tako otvorila priliku Atletico Madridu da svojom utakmicom protiv Seville ostane sam na prvom mjestu španjolskog prvenstva. 

Barca je s Messijem u sastavu od prve minute, ali bez Neymara, Inieste i Danija Alvesa, gubila 0-1 već u 10. minuti kada je zabio Vyntra nakon što je iz kornera nabacio El Zhar. 

Pique je u 19. minuti na nabacivanje Xavija uspio izjednačiti rezultat, međutim iako se činilo da će gosti do kraja uspjeti stići do sva tri boda, domaćini su ipak izdržali i osvojili bod protiv favoriziranog suparnika. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • antonijo12 20.01.2014.

    naravno da je barcelona najbolja ekipa danasnjice i nije tocno da padaju u formi svakom pa tako i najboljima se dogodi da kiksaju

  • MarinŠetka Šele 20.01.2014.

    ma kakav real opet nece osvojit nista

  • Colonel is back 20.01.2014.

    jako lose,svi se samo setaju po terenu,stvarno ne kuzim..boris se za naslov i setas se,po terenu,a sve mi se cini da je messi glavom vec u brazilu,covjek uopce ne trci nista,a uostalom nitko od barcinih igraca k nije makao vcrs..

Komentiraj...
Vidi sve komentare