To je to što me zanima!

Barça ne odustaje od Coutinha: Sad bi mogli 'slomiti' Liverpool

Philippe Coutinho ljetos je bio na rubu prelaska iz Liverpoola u Barcelonu, no "redsi" su spustili rampu. Katalonci nisu odustali, već ove zime pripremaju novu ponudu za Brazilca...
Vidi originalni članak

Premda je Liverpool odbio već četiri ponude, katalonski velikan Barcelona ne odustaje od Brazilca Philippea Coutinha. Posljednja Barçina ponuda za brazilskog ofenzivnog veznjaka iznosila je 125 milijuna eura, no Liverpool je upalio crveno svjetlo.

Španjolski mediji navode kako će Barcelona u siječnju ponovo pokušati, ovoga puta ponudit će 'redsima' 150 milijuna eura.

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp je više puta ponovio kako 25-godišnji Coutinho nije na prodaju, ali i da on ne može spriječiti vlasnike kluba ako se odluče na prodaju. Međutim, nakon posljednjih loših rezultata Kloppu prijeti otkaz.

Liverpool se u prvenstvu nalazi na skromnom devetom mjestu s čak 12 bodova manje od lidera Manchester Cityja.

Brazilski nogometaš je propustio otvaranje sezone zbog problema s leđima, a nakon što se oporavio u osam susreta je zabio četiri gola.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dennyy 27.10.2017.

    Neki dan sam pročitao da je Liverpool spreman ga prodati za nekih 135 milijuna funti

  • Dr.Gonzo. 27.10.2017.

    Liverpool ne igra dobro, opet, napad je dobar ali obrana kriminalna, Coutinho zna da opet nece nista osvojiti, vidi se cak I Iz njegove igre da vise ne daje 100% na utakmicama iako sam gledao 2 ove sezone, prosle je izgledao puno bolje , vjerojatno I sam gura prema tom transferu, ne vjerujem da ce ici za 150mil. Klopp ako nista ne napravi ni ove sezone ne pise mu se dobro.

  • Space Burek 26.10.2017.

    Nema sanse da ce Barca povecati ponudu... Coutinho ce sada 100% napustiti Liverpool jer nece izboriti ligu prvaka samo je pitanje jel ostaje do zime ili ljeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare