To je to što me zanima!

Barca pregovara s Valdesom; Higuain: Mourinho će ostati

Jose Mourinho je i dalje trener Real Madrida i ostaje pod ugovorom ovdje (do 2016. godine). Mislim da će ostati u Madridu, rekao je argentinski napadač Higuain
Vidi originalni članak

Argentinski napadač Real Madrida Gonzalo Higuain uvjeren je kako aktualni trener Jose Mourinho neće napustiti "kraljevski klub" tako skoro...

Nedavno je kontroverzni portugalski strateg podigao prašinu seljenjem klupske ikone Ikera Casillasa na klupu u dvjema uzastopnim prvenstvenim utakmicama, nakon čega su počele kružiti priče oko njegove potencijalne smjene. Međutim, Higuain je uvjeren kako će Mourinho ostati do daljnjega.

- Mourinho je i dalje trener Real Madrida i ostaje pod ugovorom ovdje (do 2016.). Mislim da će ostati u Madridu – rekao je Higuain, koji je potom požurio pokazati kako je svlačionica madridskog kluba ujedinjena.

- Svi smo ujedinjeni u Madridu. Svi mi podržavamo Mourinha i on podržava momčad također.

Odbacio je Higuain i medijska nagađanja koja njega dovode u sferu potencijalnog transfera.

- Ignoriram sve glasine o svojoj budućnosti i posve sam usredotočen na Real Madrid. Nadam se da ću početi ponovno zabijati čim prije, ali je za mene najvažnije da se fizički ponovno dobro osjećam.

U dosadašnjem dijelu sezone, u kojem je imao problema s ozljedama, Higuain je u 11 ligaških nastupa zabio 7 golova.

Barcelona počela pregovore s Victorom Valdesom o produljenju

Nogometni klub Barcelona nastavlja sa svojom praksom, pa tako prije pogleda u tuđe dvorište i kupovanje pojačanja, katalonski klub želi osigurati novim ugovorima svoje sadašnje zvijezde...

U petak je tako sportski direktor kluba Andoni Zubizaretta, nekada proslavljeni španjolski vratar, najavio da je klub počeo pregovore s Victorom Valdesom, dugogodišnjim prvim golmanom kluba.

Valdes je od početka svoje karijere u Barceloni. Prvo je taj 30-godišnjak, od 2000. do 2002. godine, boravio u drugoj momčadi Barcelone, a potom se preselio u prvu momčad gdje je već godinama prvi izbor za stajanje među vratnicama.

Inače, aktualni Valdesov ugovor traje do lipnja 2014. godine.

- Već naš prvi razgovor s Valdesom i njegovim agentom nas je odmaknuo od startne točke. Mislim da ćemo se brzo dogovoriti - rekao je Zubizaretta.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • NESTVARAN_1 12.01.2013.

    valdes može biti i loš golman,nije ni važno kad na utakmicama može komotno čitati novine na golu.

  • Dakox 11.01.2013.

    Ruku na srce Barca ali je Valdes jedan od bolji golmana koje je Barca imala i zato sam za da ostane dobar je golman nije najbolji, ali razumije filozofiju Barcine igre i zato sam da ostane.

  • Nisam Taj 11.01.2013.

    Bez Valdesa Barcelona ne bi bila potpuna i da je Barcelona u vrijeme galacitosa bila ovo sto je danas repkin golman bi bio Valdes,uopce nemojte sumnjat u to. Sad je u najboljim golmanskim godinama i siguran sam da moze pruzit najbolje od sebe,a ja vjerujem Barceloninim trenerima koji imaju apsolutno povjerenje u njega dok bi se neki trebali zapitat zasto je to tako. Nitko tko zaista voli Barcu ne moze reci da je on los golman,to je uvreda za cijeli klub koji stoji iza Valdesa i kad ucini pogresku. Covjek nema obrane kao drugi golmani jer su sanse protiv Barcelone zbog njene visoke obrane uglavnom 120% oci u oci sa napadacima iz kojih uglavnom izlazi kao pobjednik,on kad mora branit brani 1 na 1 sa protivnickim napadacima,a to nije lak posao !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare