To je to što me zanima!

Barca preko Reala na Final Four, Ante Tomić zabio 10

Košarkaši Barcelone prvi su se plasirali na Final Four Eurolige. U velikom španjolskom sudaru Barça je s konačnih 3-1 bila bolja od Reala...
Vidi originalni članak

Košarkaši Barcelone na gostujućem su parketu pobijedili Real 84-78, te su se tako potvrdili favoritima u ovom ogledu makar je nakon prve dvije utakmice u Kataloniji rezultat bio 1-1. No, u Madridu je Barcelona s dvije pobjede pokazala kvalitetu više.
Prvi dio je prošao u izjednačenoj igri, makar je Barcelona stalno bila jedan mali koračić ispred. Gosti su se počeli odvajati u drugom poluvremenu, pogotovo uz sjajnu predstavu Juana Carlosa Navarra koji je pogodio nekoliko nemogućih, ali sebi toliko karakterističnih trica. Odlično je posao obavio i Slovenac Erazem Lorbek sa 14 koševa i šest skokova.
U posljednjoj četvrtini se Barcelona odvojila na šest koševa i više, te je uspjela sačuvati prednost do kraja i tako se plasirati na Final Four, gdje će po mnogima biti prvi favorit za naslov prvaka.
Juan Carlos Navarro je bio igrač utakmice sa 21 košem. Hrvatski košarkaš Ante Tomić je opet bio vrlo dobar. Za 23 minute zabio je 10 koševa uz dva skoka, jednu blokadu i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao 4-8, a sa linije slobodnih bacanja 2-2.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jure_zd 01.04.2010.

    bija bi show da partizan uzme titulu iako nevolim srbe prvo sam sportas pa tek onda nacionalist ali pionir to zasluzuje

  • Nemsi 01.04.2010.

    Partizan do kraja!!!

  • BarçaCro 01.04.2010.

    barca ide do kraja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare