To je to što me zanima!

'Hat-trick': Messi uništio Pepa, Bravo zaboravio da je u Cityju

Barcelona je dobila Manchester City 4-0 golovima Messija (17', 61', 69') i Neymara (89'). Messi je postao najbolji strijelac Lige prvaka na domaćim utakmicama u povijesti (50 golova)
Vidi originalni članak

Claudio Bravo ovog ljeta prešao je iz Barce u City. No čini se da je to zaboravio pa je dodao loptu Suarezu koji ga je pokušao prebaciti. Bravo je obranio, ali izvan šesnaesterca. Crveni karton za Cityjevog golmana i raspad sistema Pepove momčadi.

Barcelona je pobijedila Manchester City 4-0 "hat-trickom" Lionela Messija i golom Neymara u završnici te je ostala sa savršenim učinkom od tri pobjede u Ligi prvaka.

Ivan Rakitić igrao je cijelu utakmicu za Barcu, a srpski sudac Milorad Mažić isključio je i Mathieua koji je u dvije minute uspio dobiti dva žuta kartona.

Zvjezdice, probudite se

Nakon uspavanke u prvih 15 minuta, probudile su se zvijezde vrijedne desetke milijuna eura. Messi je odigrao s Iniestom, Fernandinho se poskliznuo i omogućio Argentincu da uzme loptu, zaobiđe Brava i zabije za 1-0.

Bio je to Messijev deseti gol u zadnjih osam utakmica u Ligi prvaka.

Čini se da se Argentinac posebno namjerio na Engleze jer ovo mu je 13 gol u zadnjih 13 utakmica protiv engleskih klubova. Rakitić je propustio dokrajčiti City u prvih pola sata, a onda su se gosti probudili. Da nije bilo Ter Stegena...

Ter Stegen briljirao

Prvo je Nolito zagrijao golmana Barcelone, ali ni to očito Katalonci nisu ozbiljno shvatili.

Gündogan je u minijaturi prošao kroz obranu Barce, ali Ter Stegen mu skida zicer. Neymar je na drugoj strani išao sam na golmana, ali Bravo je stigao do lopte prije njega. Posljednju šansu u prvom dijelu imao je stoper Cityja Stones koji je u nebeskom letu promašio zicer.

Ostaje sumnjiva situacija u zadnjim sekundama kad je Digne igrao rukom u šesnaestercu.

Srbin Milorad Mažić nije sudio penal, iako mu nitko ne bi ništa prigovorio da je pokazao na bijelu točku. Barca je imala veliki peh s ozljedama u prvih 45 minuta.

Već nakon 10 minuta Alba je izašao, a umjesto njega ušao je upravo Digne. Van je morao i Pique kojeg je zamijenio Mathieu.

Bravo i Mathieu bore se za glupost godine

Prava ludnica čekala nas je u nastavku. Počelo je s nevjerojatnom pogreškom Brava koji je dodao Suarezu na 20 metara pa išao braniti iako je debelo van svog prostora. Naravno, Mažiću nije preostalo ništa drugo nego poslati ga u svlačionicu.

Messi bez milosti za Pepa

Samo osam minuta kasnije Messi je na rubu šesnaesterca, a lopta je iza leđa rezervnog golmana Cityja Caballera. Nakon De Bruyneovog promašenog zicera Messi kažnjava novim golom za 3-0. City se raspao na Nou Campu...

U završnici utakmice prvo je Mathieu dobio dva žuta kartona u dvije minute da bi Messi iznudio penal, a Neymaru Caballero obranio. No iskupio se Neymar koji je minutu prije kraja postavio konačnih 4-0. Barcinih savršenih pet pobjeda iz pet utakmica protiv Cityja koji su izbacivali iz nokaut faze Lige prvaka 2014. i 2015. godine.

Zastrašujuća statistika

Osim što je postao najbolji strijelac Lige prvaka u povijesti na domaćim utakmicama (50 golova), Messi je sad na 12 golova u zadnjih osam utakmica u Ligi prvaka. S ova tri gola došao je na 15 golova u zadnjih 13 utakmica protiv engleskih klubova...

Idi na 24sata

Komentari 187

  • Mrgudalo3 20.10.2016.

    Zar je uopće bilo sumnje? 😀🎉

  • Orahova1 20.10.2016.

    Ovaj city je gori od Dinama, kad igraju protiv Španjolski timova a toliku lovu potroše ,to je ta Engleska liga utuku novac niusta ,nedavno sam ovdje napiso da engleski klubovi plaćaju igrače 40% pa čak i 50% više nego igdje drugdje ,jer u protivnom im niko nebi doso kad bi plaćali ko u Italiji Španjolskoj Francuskoj Njemačkoj ko bi im doso tu zemlju gdje sunce vidiš 2 puta godišnje ,i kiša od jutra do mraka kad bi mogo da igraš za iste pare u Italiji ili španjolskoj gdje je sunce ,i tim tolikim predplacivanjem uništavaju nogomet za primjer rečeno jedan pogba platili su ga toliku lovu a sta je napravijo ništa ,onda je jednom bio clank da mančester treba da dovede još jednog igrača po mogućnosti Modrica koji bi Pogbu učinio boljim igračem ,pa dje je tu logika platis jednog igrača preko 100 milijuna i onda opet moraš potrošiti jo 50 da bi ovaj prvi nešto valjo .

  • sumarinac 20.10.2016.

    Naravno opet crveni na tekmi protiv barce..

Komentiraj...
Vidi sve komentare