To je to što me zanima!

Barca s igračem manje srušila Atletico! Debitirali Aubameyang i fantastični Adama Traore

Barcelona je slavila s 4-2 protiv Atletica i tako došla u zonu Lige prvaka. Debitirali su Adama Traore, koji je odigrao odličnu utakmicu, i Gabonac Aubameyang
Vidi originalni članak

Barcelona je slavila u derbiju 23. kola La Lige na Camp Nouu protiv madridskog Atletica s 4-2 i skočila na četvrto mjesto na tablici, koje vodi u Ligu prvaka sljedeće godine.

Carrasco je doveo goste u vodstvo već u 8. minuti, no Alba (10'), Gavi (21') i Araujo (43') okrenuli su rezultat u Barcinu korist već do kraja poluvremena, Alves je u 49. povećao na 4-1, a konačan rezultat postavio je Suarez u 58. minuti. 

Mogao je Atletico i do još kojeg gola nakon što je u 69. zbog namjernog gaženja protivnika izravni crveni karton zaradio Dani Alves. Brazilac je posljednji gol u dresu Barce, prije ovoga danas, zabio prije više od šest godina (2. prosinca 2015.).

'VATRENI' JE TRAŽENA ROBA Barcelona pokušala oteti Broza Interu u zadnji čas, on je odbio

Bio je ovo klasični španjolski derbi pod visokim tenzijama, no neobično je koliko je golova palo na utakmici. Posljednji je put na utakmici Barcelone i Atletica palo šest ili više golova prije 13 godina kada je Barca slavila 5-2. Također, bila je ovo prva utakmica Barcelone pod Xavijevom palicom u kojoj je utrpala četiri gola, a posljednji su put Katalonci toliko golova zabili još 15. kolovoza prošle godine. Tako je, kako je. Prije je Barcelona redovno punila mreže protivnika do vrha, ali ti dani su sada daleka prošlost. 

SEDMI PROMAŠAJ U KARIJERI VIDEO Raketa promašio penal u 92. minuti za 3 boda u Pamploni

Vrijedi spomenuti kako su u dresu Barcelone debitirali Adama Traore, koji je asistirao Gaviju kod drugog gola i Pierre-Emerick Aubameyang, koji ga je zamijenio u 61. minuti.

Barcelona je sada preskočila Atletico na 4. mjestu La Lige sa 38 bodova, dok Madriđani imaju 36. Prvi je Real sa 50, dok drugoplasirana Sevilla ima 47 bodova.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • viklersky 07.02.2022.

    Adama je napravio više u sat vremena nego Dembele u 5 godina, odlično pojačanje!

  • danko1471991 06.02.2022.

    Barca ce se vratiti i prije nego sto smo mislili, ovo danas je bilo mocno...

  • lopovi od 1902 06.02.2022.

    Gust gledati klince kako igraju... Busqets nema što raditi na terenu duže od 45min, a i to je previše... Alba i alves ofanzivno dobri, obrambeno ni pod razno.... Pique također.... Adama Odlican... Nadam se da će zadržati sve te klince i uz oporavljenog fatija + pojačanja u obrani, mogu opet biti odlični....

Komentiraj...
Vidi sve komentare