Obavijesti

Sport

Komentari 70

Barcelona pokušala oteti Broza Interu u zadnji čas, on je odbio

Barcelona pokušala oteti Broza Interu u zadnji čas, on je odbio
4

Katalonci nagovaraju Brozovića da odbija potpisati novi ugovor s Interom, dok bi mu oni na ljeto dali ugovor s većom plaćom. Sve to zvuči divno i krasno. No, je li zaista tako?

VIDEO

Vremena kada se za prosječne igrače izdvajalo 50, 60 milijuna eura, a za one bolje i do 100 milijuna, sada su prošlost, izuzev ponekih europskih klubova koji žive od 'petrodolara'. Čak i jedan Real Madrid već dvije godine čeka da Kylianu Mbappéu istekne ugovor, a u međuvremenu prate i situaciju s Erlingom Haalandom. No, ovo nije tekst posvećen mladim napadačima, već ponajboljem veznjaku svijeta - Marcelu Brozović (29).

POGLEDAJTE VIDEO: Čudan video Brozovića

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

Turopoljska radilica u Interu je od 2015., standardni je prvotimac kod svakog trenera koji je sjedio na klupi 'Nerazzurra', navijači ga obožavaju, klub ga želi zadržati pod svaku cijenu, navodno je sve već i dogovoreno, no sada se u cijelu priču ubacila i Barcelona! Katalonci, navodno, nagovaraju Brozovića da odbija potpisati novi ugovor (koji bi mu donio 6+1 milijuna eura) s Interom, dok bi mu oni na ljeto dali ugovor s godišnjom plaćom osam milijuna eura.

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan

Sve to zvuči divno i krasno. No, je li zaista tako? Barcelona je u ogromnim financijskim problemima pa će, naprimjer, pojačanje iz Wolvesa Adama Traore imati tjednu plaću svega 15.000 eura. A to je samo financijski dio priče. Pitanje je hoće li se Barca sljedeće godine uopće plasirati u Ligu prvaka. Interes Barcelone i nogometne veličine poput Xavija zasigurno godi, no u ovom bi trenutku prelazak iz Intera u Barcu izgledao kao 'korak unazad' u karijeri.

Kaos u Barceloni, čelnici tvrde da je netko opljačkao klub: 'Otkrili smo sumnjive radnje'
Kaos u Barceloni, čelnici tvrde da je netko opljačkao klub: 'Otkrili smo sumnjive radnje'

Istina, i Inter prodaje svoje najveće zvijezde, samo kada za to dođe vrijeme, no za razliku od Barcelone, klub je samoodrživ, igrači koji su dovedeni za silne milijune ne napuštaju klub besplatno, a i Steven Zhang (predsjednik Intera) ima pokoju milijardicu eura na računu.

Serie A - AS Roma v Inter Milan

Prema posljednjim informacijama, Brozović je odbio ponudu Barcelonu, kao i onu Tottenhama, odnosno njegovog bivšeg trenera Antonija Contea, koji je 'zaljubljen' u hrvatskog reprezentativca, no Brozović mu nije uzvratio ljubav. 

'Da sam predsjednik Barcelone, rekao bih upravi da odj**e!'
'Da sam predsjednik Barcelone, rekao bih upravi da odj**e!'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!
PRVA NL JUNIORI

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!

Dinamu je bio dovoljan remi u Splitu, do njega je došao i osigurao titulu tri kola prije kraja. Gosti su poveli u šestoj golom Koščevića, a Skoko u 53. sjajno pogađa za konačnih 1-1