To je to što me zanima!

Barca se čuvala za City: Protiv Granade igrali koliko im treba

Barca se očito čuvala za gostovanje u LP-u kod Cityja, a jedini gol za pobjedu protiv Granade zabio je Rafinha u 48. minuti. Rakitić je igrao cijeli susret
Vidi originalni članak

Barcelona je pred 83.000 gledatelja na Camp Nouu svladala Granadu 1:0 te tako iskoristila kiks Seville i otišla na drugo mjesto Primere, dva boda iza vodećeg Real Madrida te bod ispred Atletico Madrida te Seville. 

Luis Enrique je iza MSN-a Rakitića stavio na mjesto Sergija Busquetsa, a Denisa Suareza na mjesto hrvatskog reprezentativca, dok je mjesto Inieste zauzeo Rafinha. Domaćini su od samog početka kontrolirali utakmicu, ali bez pravog udarca na gol sve do 35. minute kada je Luis Suarez snažno opalio s ruba šesnaesterca, no obranio je to Guillermo Ochoa. 

Nakon poprilično siromašnog prvog poluvremena, u trećoj minuti nastavka Messi je krenuo u jedan od svojih prodora po desnoj strani, dao loptu u sredinu, no ona prolazi na lijevu stranu do Neymara koji je opalio i pogodio stativu. Na odbijenu loptu odlično je reagirao Rafinha i polu-škaricama ju pospremio u mrežu. 

VIDEO

Neymar je odlično pokušao u 63. minuti, ali i taj je udarac obranio Ochoa. Nakon toga Barca je smireno čuvala rezultat uz očigledno odmaranje za Ligu prvaka i gostovanje kod Manchester Cityja u utorak. Probao je još Luis Suarez u 82. minuti kada je odlično utrčao u sredinu nakon oštrog ubačaja Mascherana, ali Urugvajac je pucao ravno u golmana. 

Spomenimo i kako je Javier Mascherano večerašnjim nastupom postao treći na ljestvici nastupa za Barcelonu kada su u pitanju stranci. Argentinac ima 293 nastupa. Ispred njega su samo Leo Messi i Dani Alves, a do sada je Mascherano bio izjednačen s Phillipom Cocuom na 292 nastupa. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • PetarRadonjic 30.10.2016.

    ljudi moji nismo svijesni koliko kosta snage igrat u 7 dana 3 utakmice igraju vikende + utorak ili srijedu barcelonini igraci igraju konstatnotako reprezentacia prvenstvo kup i europa

  • ibracadabra09 30.10.2016.

    Kako Barca i Real igraju ove sezone čisto sumnjam da se oni "čuvaju" prije bih rekao da su loši i u lošoj formi.

  • strmi007 30.10.2016.

    Perez opet namjestio

Komentiraj...
Vidi sve komentare