Obavijesti

Sport

Komentari 67

Barca se čuvala za City: Protiv Granade igrali koliko im treba

Barca se čuvala za City: Protiv Granade igrali koliko im treba
1

Barca se očito čuvala za gostovanje u LP-u kod Cityja, a jedini gol za pobjedu protiv Granade zabio je Rafinha u 48. minuti. Rakitić je igrao cijeli susret

VIDEO

Barcelona je pred 83.000 gledatelja na Camp Nouu svladala Granadu 1:0 te tako iskoristila kiks Seville i otišla na drugo mjesto Primere, dva boda iza vodećeg Real Madrida te bod ispred Atletico Madrida te Seville. 

Luis Enrique je iza MSN-a Rakitića stavio na mjesto Sergija Busquetsa, a Denisa Suareza na mjesto hrvatskog reprezentativca, dok je mjesto Inieste zauzeo Rafinha. Domaćini su od samog početka kontrolirali utakmicu, ali bez pravog udarca na gol sve do 35. minute kada je Luis Suarez snažno opalio s ruba šesnaesterca, no obranio je to Guillermo Ochoa. 

Nakon poprilično siromašnog prvog poluvremena, u trećoj minuti nastavka Messi je krenuo u jedan od svojih prodora po desnoj strani, dao loptu u sredinu, no ona prolazi na lijevu stranu do Neymara koji je opalio i pogodio stativu. Na odbijenu loptu odlično je reagirao Rafinha i polu-škaricama ju pospremio u mrežu. 

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neymar je odlično pokušao u 63. minuti, ali i taj je udarac obranio Ochoa. Nakon toga Barca je smireno čuvala rezultat uz očigledno odmaranje za Ligu prvaka i gostovanje kod Manchester Cityja u utorak. Probao je još Luis Suarez u 82. minuti kada je odlično utrčao u sredinu nakon oštrog ubačaja Mascherana, ali Urugvajac je pucao ravno u golmana. 

Spomenimo i kako je Javier Mascherano večerašnjim nastupom postao treći na ljestvici nastupa za Barcelonu kada su u pitanju stranci. Argentinac ima 293 nastupa. Ispred njega su samo Leo Messi i Dani Alves, a do sada je Mascherano bio izjednačen s Phillipom Cocuom na 292 nastupa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića