To je to što me zanima!

Barça 'torpedirala' Bilbao, gol Rakitića, Messi se ozlijedio?

Kad vaša momčad dobije crveni karton već u četvrtoj minuti, znate da se ne možete dobro provesti protiv Barcelone. Katalonci su na Camp Nouu svladali Ath. Bilbao 6-0
Vidi originalni članak

Real Madrid kao da je bacio rukavicu izazova Barceloni "petardom" protiv Sporting Gijóna (5-1), a Katalonci su je prihvatili i zabili gol više Athletic Bilbau, pri čemu nisu primili nijedan. Slavili su Ivan Rakitić i društvo 6-0 i vratili se na drugo mjesto.

Hrvatski reprezentativac ima dvostruki razlog za zadovoljstvo jer je zabio i gol, prvi u ovoj godini te drugi u ovoj sezoni Primere. Igrala se 62. minuta kad je Neymar napravio dar-mar po lijevoj strani i dao povratnu loptu Raketi koju je ovaj preusmjerio u prvi kut. Odmah nakon toga izašao je iz igre.

Baski su otvorili utakmicu velikom šansom koju je promašio Eras, a već u sljedećem napadu Iraizoz je srušio Suáreza u svom šesnaestercu i dobio crveni karton. Penal je iskoristio Lionel Messi i Barceloni se u potpunosti otvorila utakmica.

Do poluvremena je još samo Neymar uspio probiti Athleticova rezervnog golmana Herrerina nakon asistencije Suáreza u 31. minuti.

Loša vijest za domaće navijače bila je činjenica što Messi nije nastavio utakmicu u drugom poluvremenu. Neki mediji prenose da se radi o ozljedi zadnje lože, dok drugi samo tvrde da ga je Luis Enrique htio odmoriti. Bilo kako bilo, Leo je zadnji put zamijenjen na poluvremenu utakmice još davnog 11. studenog 2012. protiv Levantea.

Početkom nastavka Urugvajac Suárez se, nakon što je napravio pola posla kod prva dva gola, i sam upisao u strijelce na Neymarovo dodavanje, a Brazilac je potom asistirao i Rakitiću za 4-0.

Kad je pitanje pobjednika već odavno bilo riješeno, Suárez je utakmicu završio s nova dva gola i tako kompletirao hat-trick. U 68. minuti asistirao mu je Arda Turan, a u 82. minuti Sergio Busquets.

Madridski Atlético ranije je pobjedom nad Las Palmasom zadržao prvo mjesto s utakmicom više od Barcelone. "Colchonerosi" su pobijedili 3-0, a u strijelce su se upisali Filipe Luis i Antoine Griezmann (dvaput).

Idi na 24sata

Komentari 124

  • inteer 18.01.2016.

    samo 6:0 :))

  • strmi007 18.01.2016.

    Porakli Baskijce

  • 18.01.2016.

    Barca sa Neymarom strašno jako izgleda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare