Obavijesti

Sport

Komentari 124

Barça 'torpedirala' Bilbao, gol Rakitića, Messi se ozlijedio?

Barça 'torpedirala' Bilbao, gol Rakitića, Messi se ozlijedio?
1

Kad vaša momčad dobije crveni karton već u četvrtoj minuti, znate da se ne možete dobro provesti protiv Barcelone. Katalonci su na Camp Nouu svladali Ath. Bilbao 6-0

VIDEO

Real Madrid kao da je bacio rukavicu izazova Barceloni "petardom" protiv Sporting Gijóna (5-1), a Katalonci su je prihvatili i zabili gol više Athletic Bilbau, pri čemu nisu primili nijedan. Slavili su Ivan Rakitić i društvo 6-0 i vratili se na drugo mjesto.

Hrvatski reprezentativac ima dvostruki razlog za zadovoljstvo jer je zabio i gol, prvi u ovoj godini te drugi u ovoj sezoni Primere. Igrala se 62. minuta kad je Neymar napravio dar-mar po lijevoj strani i dao povratnu loptu Raketi koju je ovaj preusmjerio u prvi kut. Odmah nakon toga izašao je iz igre.

Baski su otvorili utakmicu velikom šansom koju je promašio Eras, a već u sljedećem napadu Iraizoz je srušio Suáreza u svom šesnaestercu i dobio crveni karton. Penal je iskoristio Lionel Messi i Barceloni se u potpunosti otvorila utakmica.

Do poluvremena je još samo Neymar uspio probiti Athleticova rezervnog golmana Herrerina nakon asistencije Suáreza u 31. minuti.

Loša vijest za domaće navijače bila je činjenica što Messi nije nastavio utakmicu u drugom poluvremenu. Neki mediji prenose da se radi o ozljedi zadnje lože, dok drugi samo tvrde da ga je Luis Enrique htio odmoriti. Bilo kako bilo, Leo je zadnji put zamijenjen na poluvremenu utakmice još davnog 11. studenog 2012. protiv Levantea.

Početkom nastavka Urugvajac Suárez se, nakon što je napravio pola posla kod prva dva gola, i sam upisao u strijelce na Neymarovo dodavanje, a Brazilac je potom asistirao i Rakitiću za 4-0.

Kad je pitanje pobjednika već odavno bilo riješeno, Suárez je utakmicu završio s nova dva gola i tako kompletirao hat-trick. U 68. minuti asistirao mu je Arda Turan, a u 82. minuti Sergio Busquets.

Madridski Atlético ranije je pobjedom nad Las Palmasom zadržao prvo mjesto s utakmicom više od Barcelone. "Colchonerosi" su pobijedili 3-0, a u strijelce su se upisali Filipe Luis i Antoine Griezmann (dvaput).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše