To je to što me zanima!

Barca u lovu na Mourinhove "otpatke": Stiže Juan Mata?

Mourinho se navodno želi riješiti Davida Luiza i Juana Mate. Barcelona želi obojicu. El Mundo Deportivo piše kako je Mata postao višak u Chelseaju čim je Jose došao
Vidi originalni članak

El Mundo Deportivo donosi bombastičnu naslovnicu. Juan Mata stiže na Nou Camp! Autor teksta piše kako je dolaskom Josea Mourinha u Chelsea Juan Mata postao višak. Barcelona je prva koja bi dovela omalenog Španjolca u svoje redove. 

Kakav bi to tek vezni red Barce bio... Xavi, Iniesta, Mata. No Barcelona je već ispraznila blagajnu na Neymaru. A Mata je stigao u Chelsea iz Valencije za 28 milijuna eura. Autor teksta navodi kako bi Barca mogla prodati Alcantaru i Tella kako bi dovela Matu. 

Još jedan nogometaš koji je navodno na Mourinhovom spisku nepoželjnih za sljedeću sezonu je David Luiz. Branič Chelseaja je time automatski postao meta Barcelone. Čini se kako Katalonci sakupljaju Joseove "otpatke". 

No teško je razumjeti da igrači poput Mate i Luiza nemaju mjesta u nekoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mirza-migo 19.06.2013.

    Njegova jedina mana ili nedostatak ako se uopste moze tako nesto reci je njegova visina,(170) ali za mene jedan od najboljih mitelfeld igraca mada cesto igra i lijevo krilo.Ali sve u svemu super dobar kreator igre sa fantasticnim pasovima,Pored Fabregasa ,Vilje,Sances,Mesija,Neimara ,Pedre,Xavija ,Inijeste,prosto se pitam sta bi radio u Barceloni.

  • mirza-migo 19.06.2013.

    Postovana redakcijo,meni zasta nije jasno kako ste Juana Matu svrstali u otpad.To je garantirano jedan od najboljih Igraca medu prvih deset a mozda i pet.Pogledajte malo Youtube pa se uvjerite o kakvoj klasi Igraca se radi.Murinjo bi napravijo najvecu gresku ako bi ga nprodao a zeli titule.?!

  • arhex 18.06.2013.

    vidim da neki se čude da mou ne želi matu i luiza, za matu je to sigurno, a za luiza ne bih se baš kladil

Komentiraj...
Vidi sve komentare