To je to što me zanima!

Barca Vermaelenu plaćala pola milijuna eura svaku utakmicu

Barcelona je klub u kojemu igraju velika imena, ali neka od njih se nisu pokazala kao najbolji izbor katalonskih čelnika. Jedan od njih je i Vermaelen koji Barci uzimao pola milijuhna eura po utakmici...
Vidi originalni članak

Thomas Vermaelen (33) je u katalonski klub stigao za oko 18 milijuna eura, te je s Barcelonom potpisao suradnju na pet godina. Ipak, Belgijac se pokazao kao jedan od najvećih promašaja Barcelone. Naime, na Camp Nou je proveo čak pet sezona ovog ljeta je otišao kao slobodan igrač. No, Vermaelen je imao nevjerojatnih problema s povredama zbog čega je odigrao samo 34 utakmice u katalonskom gigantu. Onoliko koliko neki odigraju u samo jednoj sezoni. 

Na temelju  godišnje plaće koju je Vermaelen imao  u Barceloni, španjolski mediji su došli do zaključka da je po odigranoj utakmici belgijski defanzivac dobio čak po 500.000 eura.

Vjerojatno u Barceloni nije postojao još neki igrač uz njega  koji je za pet godina odigrao samo 34 utakmice, a pritom zaradio ogroman novac. Belgijac nije želio napustiti klub i čekao je kraj ugovora, jer je očito znao da mu nitko neće ponuditi novac koji je zarađivao u španjolskom prvaku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MarkoProla 14.08.2019.

    Dobar posao u Španjolskoj

  • lopovi od 1902 13.08.2019.

    Steta sto je podlozan ozljedama, jer je doktorski igrao kad je bio u sastavu... prava steta sto je toliko unisten ozljedama ...

  • mestar 13.08.2019.

    Ima puno vecih promasaja od ovoga kolko su te neke nase platili koji nikad nisu odigrali ni jednu cjelu utakmicu? Svaka kupovina je rizicna jer itko ne moze garantirat da ce se uklopit u ekipu pogotovo da se nece ozljedit ali ih moraju placat ili isplatit prema ugovoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare