To je to što me zanima!

Barcelona bi mogla odahnuti: Englezi žele dovesti Coutinha

Katalonci su još ljetos pokušavali prodati Philippea Coutinha, a čini se kako bi se u nadolazećem zimskom prijelaznom mogli riješiti jednog od najskuplje plaćenog igrača
Vidi originalni članak

Prema pisanjima katalonskog Sporta, ogroman interes za brazilskog reprezentativca Philippea Coutinha (29) pokazao je Arsenal, a očekuje se da bi uskoro trebala i stići ponuda iz londonskog kluba. 

Odlazak jednog od najplaćenijih igrača Barcelone znatno bi rasteretio budžet katalonskog kluba koji se Coutinha pokušao riješiti još ljetos. Brazilac je u zimskom prijelaznom roku 2018. godine u Barcelonu iz Liverpoola stigao za 120 milijuna eura uz dodatnih 40 milijuna, ali nikada nije opravdao očekivanja. 

Najveći problem je njegova plaća od 20 milijuna eura po sezoni zbog čega su Katalonci pokušavali prodati Coutinha, ali s obzirom na to da se ozlijedio, transfer je bio gotovo pa nemoguć. 

U Barceloni se nadaju kako će sada biti sve jednostavnije, a iz Arsenala su navodno spremni platiti oko 20 milijuna eura što bi Katalonci zasigurno prihvatili kako bi tijekom nadolazećeg zimskog prijelaznog roka mogli dovesti nova pojačanja. 

Coutinho je daleko od forme koju je imao u Liverpoolu. U trenutku kada je došao u Barcelonu vrijedio je 150 milijuna eura, a sada se taj iznos spustio na 20 milijuna eura.

Coutinho je za Barcelonu sveukupno odigrao 106 utakmica te zabio 25 golova uz 14 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • micimax 26.12.2021.

    cjelo vrijeme igra na krivoj poziciji.. da je ostao u livpoolu bio bi i dalje glavni igrac.

  • nokia8 25.12.2021.

    Navijam za Liverpul ali Kutninjo vise nije ni blizu onog igraca iz Liverpula. Unistio ga je lesi, kao sto je unistio i barselonu.

  • Space Burek 25.12.2021.

    Najgori transfer u povijesti uz Hazardov. Igrac koji je odigrao jednu i pol dobru sezonu u karijeri i od onda samo stao. Nema zelje za nikakvim dokazivanjem... klasicni Brazilac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare