To je to što me zanima!

Barcelona bi prodala Raketu, a Juve kaže: Sad nas ne zanima

Ivan Rakitić jedva čeka povratak na teren i razmišlja samo o Barceloni iako ga ona već dulje vrijeme planira prodati. Juventus je donedavno bio zainteresiran, a sad diže ruke. U igri je i Tottenham
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (32) nekoliko je puta ozbiljno koketirao s transferom u Juventus, najviše prošlo ljeto, kad je i sam direktor Fabio Paratici priznao kako je hrvatski veznjak bio ideja "stare dame", no od posla nije bilo ništa.

A sudeći prema posljednjim zbivanjima na "mercatu", neće ni ovo ljeto jer je Juventus sad poručio Barceloni da nije zainteresiran za Raketu, piše Sport.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivan je ove sezone odigrao samo 40 posto minuta za katalonskog velikana, prvi dio sezone bio je na ledu do odlaska Ernesta Valverdea, a stanje se nešto popravilo po dolasku Quiquea Setiéna i ozljedi Arthura.

Baš je Brazilac, a ne Rakitić, ovaj put želja Juventusa. Ali ni njemu se baš ne ide iz Messijeva društva. Vodeća momčad Serie A pokušat će razoružati Setiéna ponudom Mattije De Sciglia kao dio razmjene.

I Rakitić se zadnjih dana spominjao u trampi, i to na relaciji s Tottenhamom, odakle bi u suprotnom smjeru mogao Tanguy Ndombele. Francuz kongoanskog porijekla želja je Barcelone i nije u dobrim odnosima s menadžerom Joséom Mourinhom

Problem je u Tottenhamovoj kupovnoj moći koja je nakon krize izazvane korona virusom dodatno narušena. A i Ivanu se, priznao je to nedavno više puta, ne odlazi iz Španjolske. 

Sanja ga i njegov bivši klub Sevilla koja se nada nižoj odšteti od 20 milijuna eura, koliko ga sad cijeni Transfermarkt. Raketi se ne žuri jer mu ugovor traje do kraja iduće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Space Burek 06.05.2020.

    Ako itko u Barci razmislja o De Scigliu onda taj stvarno nije normalan. Lik je vjerovatno najgori igrac u Juventusu... los u obrani a jos gori u napadu. Igrac koji ni sam ne zna kako je dosao do Juventusa.

  • Kalča 99 06.05.2020.

    Svaki dan ima novi klub... dosadni ste više....

  • crowal 06.05.2020.

    Vrati se u Sevillu tamo te najviše cijene i tamo si "doma"

Komentiraj...
Vidi sve komentare