To je to što me zanima!

Barcelona i dalje u lovu na Real! Vidal i Messi donijeli tri boda

Gol vrijedan pobjede polučio je Arturo Vidal (15) na asistenciju Lionela Messija, a to je bio jedini pogodak unatoč velikom broju šansi gostiju.  Ivan Rakitić je ušao u igru u 57. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone ostali su u igri za naslov španjolskog prvaka nakon što su u 36. kolu slavili kod Valladolida s 1-0. 

Gol vrijedan pobjede polučio je Arturo Vidal (15) na asistenciju Lionela Messija, a to je bio jedini pogodak unatoč velikom broju šansi gostiju. 

Ivan Rakitić je ušao u igru u 57. minuti kod Katalonaca. 

Barca sada ima bod manje od Reala, koji u ponedjeljak gostuje kod Granade, a do kraja su još dva kola. "Kraljevski klub" ima bolji međusobni skor od Katalonaca. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • odcentramalonadesno 12.07.2020.

    Real loš Barca užas !

  • NIKE 11.07.2020.

    I opet sve svode na Messija, a ne razumijem njega. Postigao je sve, naštimao rekorde koje neće stići ni za 20 godina vrhunskog nogometa, što se ne podredi ekipi, lagano prebaci na poziciju 10tke i na ladno bi poharali sva natjecanja.

  • deda52 11.07.2020.

    Blagi užas, u Barceloni neznaš tko pije tko plaća. Važno da ova skupina staraca ima najveće plaće od svih klubova u ligama petice. Pa kad još dodaš nesposobnu upravu koja je upravo kupila još jednog perspektivnog starca Pjanića nema oporavka slijedećih deset godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare