To je to što me zanima!

Barcelona i Napoli, Liga prvaka i Argentina: Messi i Maradona!

Maradona i Messi, Argentina i Liga prvaka, Barca i Napoli, stadion pun do vrha, genijalci na terenu, namještaju loptu... Taj divni nogomet! Ma i na fotografiji se čuje uzdah iščekivanja navijača
Vidi originalni članak

U utorak, u 21:00, na napuljskom San Paolu grmjet će himna Lige prvaka, a na travnjak istrčati Napoli i Barcelona. Katalonci su fantastično, u dvije slike i nekoliko riječi, najavili svoje ukazivanje podno Vezuva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva su nogometna genija označila povijest dva kluba, utkali neopisivu radost u prošlost i sadašnjost Barcelone i Napolija, a s Nou Campa su se na vrhunski jednostavan način naklonili i posebnoj zemlji.

Na argentinskom zraku rastu nogometni čarobnjaci. Većih od Diega Armanda Maradone i Lionela Andrésa Messija - nema. Namještaju 'vanzemaljci' loptu, jedan u dresu Barce, jedan u dresu Napolija... Ma i na fotografiji se čuje uzdah iščekivanja punog stadiona!

Maradona je igrao i za Napoli i za Barcelonu, Messi je kao nitko prije njega stao između Maradone i Pelea pa svijetu pokazao kako priča o najboljem svih vremena nije dilema nego - trilema. Nema razgovora o najvećem ikad u kojem se ne spominje i Leo Messi.

Argentinac, niži od metar-sedamdeset, a u karijeri si igrao za Barcelonu. To su izgleda 'temeljni preduvjeti' za vrh nogometnih vrhova. Maradona i Messi... Ili kako kažu u Barci:

'Sažetak povijesti. Prošlost i sadašnjost. Napoli i Barca. Vidimo se u utorak'!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 24.02.2020.

    Utakmica je odgođena.Virus je u Napuljum

  • Matek podravec u Irskoj 24.02.2020.

    Messi stigao u Italiju, CR je drugi najbolji igrac Italije, trenutno

  • 24.02.2020.

    Kultni stadion.nekad su napulju udisa nogomet 24h umjesto zraka, a danas se samo gleda.sutra napoli nije bez sanse.barcina losa obrana i juznjacka atmosvera koja ceka katalonce daje sansu napoliu i da dobije ovo al tesko ce proc u uzvratu barca ce bit vjerovatno prejaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare