To je to što me zanima!

Barcelona i PSV dogovorili sve detalje oko Ibrahima Afellaya

Igračev menadžer potvrdio je da su Barca i PSV dogovorili sve detalje oko prelaska Ibrahima Afellaya u redove katalonskog diva. Ostaje još dogovoriti plaću igrača
Vidi originalni članak

Za dogovore oko plaće sigurno će trebati neko vrijeme. Još nismo dogovorili osobne uvjete, a čim sve usuglasimo objavit ćemo sve na našoj službenoj stranici, rekao je menadžer Ibrahima Afellaya (24). Nizozemski veznjak jako je blizu potpisivanja ugovora s velikom Barcelonom nakon što je njegov sadašnji klub PSV dogovorio odštetu sa španjolskim prvakom.

No sudeći prema posljednjim izjavama PSV-ova veznjaka, dogovor na relaciji igrač-klub neće biti teško postići. Čim se pojavila informacija da je Barca zainteresirana Afellay je oduševljeno pričao o katalonskom klubu i svim velikim zvijezdama koje igraju na Camp Nou.

- Počašćen sam što su zainteresirani za mene, naravno da sam spreman otići već u siječnju. No ništa još nisam potpisao, strpljivo ću čekati na dogovor - priča Afellay koji će prema svemu sudeći u 2011. godinu ući kao igrač Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nano1986 16.11.2010.

    da bolje mu je da ode u premiership ako oce da mu noge polome

  • EdiVulić 16.11.2010.

    bolje da ode u premireship tocnije u arsenal tam bi vise i igrao i napravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare