To je to što me zanima!

Barcelona lako s Racingom, Messi prvi strijelac Primere

U 8.kolu Primere Barcelona je rutinski svladala Racing i s novom pobjedom opet preuzela prvo mjesto na tablici. Dvostruki strijelac za 'blaugrane' bio je Messi
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone su vrlo lako upisali novu pobjedu u ovosezonskoj Primeri. U ogledu 8. kola su s 3-0 pobijedili na svom stadionu Racing Santander. Time su vratili čelno mjesto na ljestvici.

Ima Barcelona sada bod više od Reala (18-17). Barcelona je skupila pet pobjeda i dva remija ove sezone, a na domaćem travnjaku imaju razliku pogodaka 21-0!

Lionel Messi je postigao dva pogotka, otvorio je seriju pogodaka u 11. i zaključio je u 68. minuti. Između toga se u strijelce upisao i Xavi Hernandez. Za Messija su ovo bili deveti i deseti pogodak ove sezone, te je prvi strijelac lige. Trenutačno na kontu ima tri više od Cristiana Ronalda, svog vječnog suparnika.

Racing Santander je i prošle sezone na Camp Nou nastradao s tri gola u svojoj mreži, a ovakvim rezultatom mogu biti i zadovoljni budući da je Barcelona imala još mnogo propuštenih prilika.

Primera, 8. kolo:

Barcelona - Racing Santander 3-0 (Messi 11, 68, Xavi 28)

Real Madrid - Betis 4-1 (Higuain 46, 70, 73, Kaka 59 / Molina 69)

Mallorca - Valencia 1-1 (Hemed 90+3 / Rami 38)

Getafe - Villarreal 0-0

Granada - Atletico Madrid (kasnije)

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Illuminator 16.10.2011.

    Od kada je Perez predsjednik Reala za njima je dosudjeno 23 penala dok je za Barcu 8. Čudno kako se Barci pomaže :)

  • ibracadabra09 16.10.2011.

    Stvarno ovo moram reći a to je da se Barci jednostavno ne sude penali, neznam sa trebaju napravit da ga dobiju proslo kolo protiv Sportinga cisti jucer protiv Racinga i sve je to ok do je 3:0 a sta kad bude odlucujuci?! Dovoljno spomenuti da ih je Real imao najmanje 5-6 ako ne i vise od toga bar pola izmisljeno..

  • juki313 16.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare