To je to što me zanima!

Barcelona minimalno, 'petarda' Atletica, remi Raketine Seville

Ivan Rakitić za Sevillu je kod Levantea odigrao cijelu utakmicu, imao je nekoliko dobrih prilika, ali uglavnom mu je obrana domaćina to blokirala ili je bio neprecizan
Vidi originalni članak

Barcelona je na La Rosaledi minimalno pobijedila Malagu 1-0, a gol odluke u 44. minuti zabio je Adriano. Brazilac je sjajnim udarcem s 20-ak metara pogodio u mrežu Willya Caballera.

Katalonci su igrali bez Lionela Messija, a Neymar je priliku dobio tek od 63. minute kada je zamijenio Pedra. Najbliže golu Brazilac je bio u 80. minuti, ali njegov slobodnjak obranio je odlično golman domaćina.

Iako su domaćini bili u većem dijelu utakmice u podređenom položaju, u 67. minuti bili su vrlo blizu gola. Naime, udarac Fabricea Olinge zaustavila je stativa.

Levante, koji je u prošlom kolu primio sedam komada na Nou Campu, u ovom je kolu ugostio Sevillu i odigrao 0-0. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić za goste je odigrao cijelu utakmicu, imao je nekoliko dobrih prilika, ali uglavnom mu je obrana domaćina to blokirala ili je bio neprecizan.

'Petarda' Atletica

Atletico je s uvjerljivih 5-0 na Vicente Calderonu pobijedio gradskog rivala Rayo Vallecano. Domaćini su poveli u 17. minuti golom Garcie glavom nakon asistencije Gabija. Samo tri minute kasnije već je 2-0, a gol je zabio Diego Costa na asistenciju Arde Turana. Turan i Costa u 35. minuti zamijenili su uloge za 3-0. Za 4-0 zabio je Tiago u 53. minuti. Konačnih 5-0 u 90. minuti postavio je svojim drugim golom Garcia.

Primera, 2. kolo:

  • Atletico - Rayo Vallecano 5-0
  • Levante - Sevilla 0-0
  • Malaga - Barcelona 0-1
Idi na 24sata

Komentari 77

  • kerber1337 26.08.2013.

    kaj cemo sad svaki tjedan slusati kad je neymar pucao po golu, kad je usao, kad je imao priliku dok za ostale nas zaboli k****

  • BornaŠunjić 26.08.2013.

    atletico proda aguera dodje falcao ode falcao proigra diego costa svaka im cast i treneru simeoneu

  • vargas34 26.08.2013.

    Real osvaja ove godine prvenstvo.Ronaldo sa jedne strane bale sa druge,čista dominacija.Vidjet čemo barcu kada nalete na real,imaju katastrofalnu obranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare