To je to što me zanima!

Barcelona pobijedila Levante i prošla u četvrtfinale kupa...

ko su prošli u četvrtfinale, njihovo učešće tamo je i dalje pod upitnikom. Naime, u prvoj utakmici koja je odigrana prošli tjedan, za Katalonce je nastupio mladi Chumi koji nije imao pravo nastupa...
Vidi originalni članak

Poraz u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja upalio je alarm u Barceloni. Ernesto Valverde promijenio je tada većinu prve momčadi i doveo se u tešku poziciju, no Blaugrana je bez previše muke s prvim sastavom pobijedila Levante na Camp Nou 3-0 (1-2) i prošla u četvrtfinale kupa.

Prednost gostiju iz Valencije anulirana je u samo dvije minute kada je sjajni Dembele zabio dva gola, u 31. i 32. Igrači Levante bili su svjesni odmah da su u teškoj misiji, a u nemoguću misiju im je to pretvorio Leo Messi golom za 3-0 čime je riješio utakmicu. Ivan Rakitić odradio je svih 90 minuta.

Iako su prošli u četvrtfinale, njihovo učešće tamo je i dalje pod upitnikom. Naime, u prvoj utakmici koja je odigrana prošli tjedan, za Katalonce je nastupio mladi Juan Brandariz Chumi koji nije imao pravo nastupa. Mladi veznjak inače nastupa za Barceloninu drugu momčad koja se natječe u trećoj španjolskoj ligi te je tamo dobio tri žuta kartona, što znači da je bio pod suspenzijom.

Prema napisima španjolskih medija, Barceloni prijeti izbacivanje iz kupa.

Barcelona je to sve demantirala, objavivši kako je tu sve čisto. No, u danima kojima nam prethodne vidjeti ćemo jel stvarno tu bilo sve čisto...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Kranksvester 18.01.2019.

    Zdravko, to je samo kod tebe i redakcije 24 sata upitno da li će Barca ostati u kupu, tj da li će ju izbaciti iz Kup zbog nastup igrača koji navodno nije smio igrati.. istraživačko novinarstvo, 0 bodova u 24 sata.. veoma jednostavno je otići na google i utipkati pravila Kupa kralja.. i onda se tamo može iščitati kako La Liga i Kup kralja nije isto natjecanje, te da igrač koji se suspendiran u ligi, može nastupiti u Kupu kralja.. zar je to toliko teško naći.. zašto se blamirate iz dana u dan?

  • Kapo 18.01.2019.

    Jedino tako se Barca može zaustaviti u kupu ali i opcenito,izbacivanjem!!! 😉💙❤️

  • čoviksjuga 18.01.2019.

    Real je zbog iste stvari izbačen ali Barca neće. Oni mogu raditi što hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare