To je to što me zanima!

Barcelona poletjela za Japan na Svjetsko klupsko prvenstvo

Nakon uvjerljive pobjede u El Clasicu 3-1 Barcelona je ravno iz Madrida poletjela za Japan gdje se igra Svjetsko klupsko prvenstvo. Predstoji im polufinale s Al-Saddom
Vidi originalni članak

Nakon slavlja na Santiago Bernabeu, na kojem je svladala svojeg najvećeg rivala Real Madrid s 3-1, Barcelona je krenula po novi uspjeh. Katalonska je momčad ravno iz Madrida poletjela prema Japanu gdje se igra Svjetsko prvenstvo klubova.

Već u ponedjeljak 'blaugrane' čeka trening u kampu japanskog prvoligaša Yokohama Marinosa dok će u četvrtak odigrati susret polufinala natjecanja protiv Al-Sadda koji je u četvrfinalnom ogledu bio bolji od Tunižana iz Esperancea s 2-1.

Finale Svjetskog klupskog prvenstva na rasporedu je iduće nedjelje, a najveći favoriti za konačni dvoboj su upravo Katalonci i južnoamerički prvak Santos. No obje momčadi još moraju zaslužiti prolaz u svojim polufinalnim susretima. Barcelonin je suparnik već poznat, Al-Sadd, dok će Santosu na noge ići bolji iz susreta Kashiwe i Monterreyja.

Barcelonu nakon klupskog natjecanja čeka još uzvrat Kupa kralja protiv Hospitaleta, a nakon toga će i Guardiolina momčad na zasluženi odmor tokom zimske stanke.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zelenooki 11.12.2011.

    koliko je barca u zadnje 2,3 godine dobila takozvanih "navijaca" ahhaa hahaahah ja sam za real odkad znam za sebe i da izgubi 150 puta od barcelone opet sam za njih a to da se desi barci pola bi "barcinih navijaca" prestalo navijat!!

  • Emanuel2 11.12.2011.

    nema danas komentara od realovaca i njih je barcelona ušutkala,e to mi je drago

  • misterRF 11.12.2011.

    još jedan trofej...

Komentiraj...
Vidi sve komentare