To je to što me zanima!

Barcelona primila gol nakon 18 sekundi, a zatim preokrenula

Barcelona je uspjela izjednačiti u 53. minuti. Jules Kounde je centrirao u šesnaesterac, gdje je loptu dočekao Robert Lewandowski i lijepo zabio glavom. Barca je preokrenula rezultat golom iz penala
Vidi originalni članak

U susretu 13. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je preokretom porazila Deportivo Alaves sa 2-1 nakon što su gosti poveli već u 18. sekundi utakmice.

Alaves je poveo u 18. sekundi utakmice. Ilkay Gundogan je izgubio loptu na centru nakon čega je uslijedila brza kontra gostiju koju je u pogodak pretvorio Samuel.

MADRIĐANI UTRPALI 'PETARDU' VIDEO Rapsodija Reala protiv Valencije, pljušte pohvale za Modrića: Branio status legende

Bio je to drugi najbrži pogodak Primere, no rekord lige još uvijek drži Joseba Llorente koji je u siječnju 2008. zabio gol za Real Valladolid protiv Espanyola nakon 7.22 sekunde utakmice.

Barcelona je uspjela izjednačiti u 53. minuti. Jules Kounde je centrirao u šesnaesterac, gdje je loptu dočekao Robert Lewandowski i lijepo zabio glavom Barca je preokrenula rezultat golom poljskog napadača iz jedanaesterca u 78. minuti.

BRAVO, ANTE VIDEO Povratnik među 'vatrene' opet zabio i spasio klub poraza. Više golova ima samo realovac!

Na vrhu ljestvice i dalje se nalazi Girona sa 34 boda, Real Madrid ima dva boda manje, dok je Barcelona treća sa 30 bodova.

Alaves je ostao na 14. mjestu sa 12 bodova.

>> VIDEO SAŽETKA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Space Burek 12.11.2023.

    Opet neozbiljnost na startu i Xavieve nepotrebne kombinacije u obrani prave probleme. Nema De Jonga i Gavia a on izmislja u obrani. Christensen je svemirski brod za Martineza.

  • FCBarcelona!! 12.11.2023.

    Uhh opet jako jako lose ali i prijelaz dobar...sve u svemu dobro da ide ova pauza jer je igra katastrofa..drago mi je zbog Lewe da je napokon zabio..nakon pauze valjda bude bolje..Visca el Barcaaa!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare