To je to što me zanima!

Barcelona se riješila najvećeg promašaja u povijesti: Platili ga 135 milijuna eura, prodali za 20

S klubom iz Birminghama potpisao je četverogodišnji ugovor (do 2026.), a Kataloncima će pripasti i 50 posto od buduće prodaje 29-godišnjeg ofenzivnog veznjaka
Vidi originalni članak

Philippe Coutinho sada je i službeno igrač Aston Ville! Engleski premierligaš isplatit će Barceloni 20 milijuna eura. Ogroman novac! No kada znamo da su da ga Katalonci, po službenoj verziji, platili čak 115 milijuna više, onda to i nije bio najbolji posao Blaugrane... Štoviše, to je najgori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brazilčev transfer drugi je najveći ulazni (kupnja) ulazni transfer u povijesti Barcelone, puno se očekivalo od čarobnjaka koji je 'žario i palio' engleskim travnjacima, no u Španjolskoj se nikada nije potpuno uklopio. Već u ljeto 2019. pokušao je oživjeti formu u Bayernu, no ni tamo se nije najbolje snašao, a kvaliteta njegovih nastupa, kao i tržišna vrijednost, rapidno je padala.

I na koncu se može zaključiti da mu najviše paše Premiership jer u 16 nastupa u dresu Aston Ville pokazao je više nego u posljednjih nekoliko godina. Zabio je četiri gola uz tri asistencije.

STADION UTIHNUO VIDEO Opet ružne scene: Mlade Barcelonine nade sudarile su se glavama, stoper pao u nesvijest

S klubom iz Birminghama potpisao je četverogodišnji ugovor (do 2026.), a Kataloncima će pripasti i 50 posto od buduće prodaje 29-godišnjeg ofenzivnog veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • adis23 13.05.2022.

    Jako podcijenjen igrač, u svakom klubu je zabijao i asistirao. To što ga je Barca preplatila nije njegova krivica. Odličan razigravač i golgeter

  • NIKE 13.05.2022.

    Jedan od žešćih promašaja u novijoj povijesti. U početku se znalo da Barcelona nije njegov klub jer dominaciju koju je on tražio na terenu već je imao Leo Messi.

  • Dr.Gonzo. 13.05.2022.

    Jos im je zabio 2 gola u onom razbijanju kad je bio u Bayernu, osvojio i ligu prvaka 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare