To je to što me zanima!

Barcelona spremila 14 milijuna eura za Rakitića?

Talijanski portal tuttomercatoweb.com drži da Barcelona u svoje redove želi dovesti Ivana Rakitića iz Schalkea i to za 14 milijuna eura
Vidi originalni članak

Pozivajući se na izvore iz Španjolske, taj nogometni portal piše kako se Barcelona uključila u utrku za Rakitića, nakon što ga je tijekom ljeta želio dovesti niz klubova kao što su Inter, Juventus i Chelsea. Trener Barcelone Josep Guardiola vjeruje da bi Rakitić bio pojačenje, te je izvršio pritisak na vodstvo kluba da do siječnja pripremi 14 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca.
Ipak, sudeći po ranijim primjerima s Tuttomercato.com-a, moguće je da je ova informacija ustvari samo glasina. Nitko iz Barcelone nije javno pokazao interes za Ivana, a unatoč njegovoj nedvojbenoj kvaliteti, teško je zamisliti da bi iz momčadi izgurao nekoga od sadašnjih prvotimaca. Kao što je teško vjerovati da će ga Schalke pustiti usred zahtjevne bundesligaške sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • CHELSEA_4ever 08.10.2008.

    Zasluzio je

  • LukaLacko 07.10.2008.

    Bravo majstore!Taj \"opaki\" Gudjonsen je napadac a i krkic isto!Rakitic nije napadac...I da,Rakitic je puno bolji od jadnog gudjonsena i od tog krkica!Rakitic bi se sjajno slago sa Messijem,a jos bolje sa Fabregasom i Nasrijem u Arsenalu!

  • nogometas05 07.10.2008.

    Gluparija,tko jemovo provalio..oni na tim pozicijama imaju Messija,Krkica,Gudjonsena..bolji su od njega 50 puta..zbilja ne znam tko izmislja ovakve vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare