To je to što me zanima!

Barcelona u završnici dvoboja slomila otpor žilave Celte Vigo

Teškom mukom lider španjolskog prvenstva Barcelona svladala je Celtu u gostima u Vigu 1-0. Pobjedonosni gol zabio je Mathieu, a Ivan Rakitić igrao je od 86. minute
Vidi originalni članak

Celta iz Viga bila je na pragu novog senzacionalnog rezultata protiv Barcelone. Nakon šokantnog slavlja na Camp Nouu u prvom dijelu sezone, nebeskoplavi su bili svega 17 minuta udaljeni od remija na svom stadionu, no u tome ih je spriječio Jérémy Mathieu .

Francuski stoper do prošlog kola i El Clásica s Real Madridom nije zabio niti jedan gol ove sezone u Primeri, a onda je zabio drugi u dva kola. Xavi je izveo slobodnjak s lijeve strane, a Mathieu je pobjegao čuvarima i glavom iz blizine pogodio za konačnih 1-0.

Domaćini su se veći dio utakmice sjajno držali protiv jakog protivnika. Zabili su i gol šest minuta prije kraja, no Larrivey ipak nije postao još jednom strijelac protiv katalonskog kluba zbog zaleđa. Nedugo potom isti je igrač imao zicer s desetak metara udaljenosti, a loptu je, umjesto u gol, poslao na tribinu.

U završnici utakmice Luis Enrique dao je priliku Ivanu Rakitiću s klupe. Raketa je ušao umjesto Suáreza , koji je pak dobio prvi žuti karton za Barcelonu zbog simuliranja još od 2012. Hrvatski reprezentativac dobio je posljednje četiri minute.

Pobjeda će "blaugrani" značiti prijeko potreban mir u svlačionici zbog vraćanja četiri boda prednosti pred Real Madridom na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva, dok je Celta ostala na 11. poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • RafaelLasić 07.04.2015.

    hah s ovakon ce igron barca dobit po repu od seville,valencie i atletica

  • dobro jutro 06.04.2015.

    Sudija po obicaju pomaza,malo ali pomaze,Baeca nadigrana 100%

  • pr1nce 06.04.2015.

    vidim da se iniesta kritizira. ja kao navijac barcelone mogu reci da vise drhtim kada raketa ima loptu nego iniesta..istina,covjek je u godinama..ali bi ga opet svaki htio u ekipi

Komentiraj...
Vidi sve komentare