To je to što me zanima!

Barcini asovi Rakitić i Cindrić na kavi: Hvala, pajdo, najjači si

Barcelona je više od kluba. Barcelona je kao reprezentacija, Katalonci bi željeli da to i postane. A i u nogometnoj i u rukometnoj momčadi Barcini su asovi Hrvati, Ivan Rakitić i Luka Cindrić
Vidi originalni članak

Kad si u tuđini, nema do domaće riječi i ljudi iz tvog kraja. OK, ne govorimo baš o gastarbajterima bez ikoga svoga u dalekom svijetu i prebijenog centa u džepu nego o svjetskim sportskim majstorima, ali... Lijepo je vidjeti da se drže skupa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojica hrvatskih reprezentativaca, dva asa velike Barcelone našli su vremena za zajedničku jutarnju kavi. Majstor s Nou Campa Ivan Rakitić i rukometni virtuoz Luka Cindrić u miru su popili kavu i poćakulali...

- Jutarnja kavica s legendom Lukom Cindrićem. Hvala ti na vremenu pajdo. Sretno u sezoni, najjači si - javio je navijačima i istodobno Cindrića nahvalio Rakitić.

Barcelona je više od kluba. Barcelona je kao reprezentacija, Katalonci bi željeli da to i postane. A i u nogometnoj i u rukometnoj momčadi Hrvati su zvijezde.

DOBIO OVACIJE Emotivni navijači podržali su Rakitića: S tobom i do smrti!

Rakitić je u nogometnu divu od 2014. godine, a Cindrić je u rukometni klub Barcelonu došao ove sezone i potpisao ugovor na četiri godine.

Za Rakitića se u španjolskim, engleskim, talijanskim i našim medijima sve češće govori kako će ove zime, nakon pet i pol godina, promijeniti sredinu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.12.2019.

    Bravo što niste zvali Tomića izdajicu

  • pipolino 05.12.2019.

    Kako to ćakulaju Goranin i Slavonac?

  • Samarsa 05.12.2019.

    Pocinje mi se gaditi ovo "vise od kluba" mozda bilo prije 30 ili vise godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare