To je to što me zanima!

Barić ponovo priča: Put u Tallinn je totalni promašaj

Bivši hrvatski izbornik Otto Barić prvo je 'bocnuo' Slavena Bilića. Sad je ponovno u formi. Smatra da su previše tri utakmice Hrvatske u osam dana
Vidi originalni članak

Hrvatski mediji napravili su od Bilića velikog trenera, većeg nego to on zaista jest, rekao neki dan Otto Barić.
Slaven Bilić, kao pravi gospodin, nije zamjerio znatno starijem kolegi.
- Ne opterećujem se takvim izjavama. Ne može nas to izbaciti iz takta. Nakon takvih izjava, pobjeda protiv Austrije samo je još slađa - odgovorio mu je Bilić.
A Otto Barić kao da nema mira.
- Put u Estoniju je potpuni promašaj! Tri utakmice su previše. Bilo bi bolje da je Hrvatska igrala protiv Austrije i Estonije. Ona utakmica u Osijeku je suvišna - izjavio je Barić, koji je svoju priliku na klupi Hrvatske imao, a svi znaju kako ju je iskoristio.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • plavocrni 26.05.2010.

    onaj - nitko od nas ne tvrdi da je Bilić vrhunski, ali je najbolji kojeg imamo i koji može samo napredovat..i nabroji mi te katastrofalne utakmice koje smo odigrali, ako izuzmeš one 2 u kojima su nas Englezi potukli. očito svi lako zaboravljaju da smo i mi njih 2 puta pobijedili i zatvorili im vrata Eura, na kojem smo bili u četvtrfinalu, a Herr Otto skupinu nije prošao, i provukao se protiv Slovenaca da uopće tamo i odemo, dok je Bilić pregazio cijelu skupinu za Euro. nije otišao na svjetsko, pa šta onda, meni je od Barića 10 puta bolji. ak ništa drugo, bar zna hrvatski.

  • WebSuperman 26.05.2010.

    i meni su ove utakmice potpuno bespotrebne. kakvo to uigravanje za kvalifikacije postoji 3 mjeseca prije kvalifikacija. umjesto da dečke pusti da odmore nakon teške sezone on ih mrcvari ovakvim utakmicama koje gleda cca 5000 ljudi pred televizorom. čemu? pusti ih da odmaraju. otto što se ovog tiče ima pravo, ali tu stajem jer sam vidio gdje smo mi otišli pod njegovim vodstvom

  • sb-ustanik 26.05.2010.

    plavocrni-svaka cast za komentar,tako razmisljaju domoljubi a ne ovi guzicari koji se okrecu kako vjetar puse,sad im ni Bilic ne valja,uzas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare