To je to što me zanima!

Barišić, najbolji mladi strijelac u BiH, se odlučio za Hrvatsku

Dvostruki najbolji strijelac juniorskog prvenstva BiH odlučio se igrati za Hrvatsku. Ivan Barišić (17) na probama je u Stuttgartu i Hoffenheimu oduševio trenere
Vidi originalni članak

Ivan Barišić, junior Zrinjskog, (17), bit će novi mladi reprezentativac Hrvatske do 19 godina. Iako su ga željeli i u reprezentaciji BiH, Barišić se ipak odlučio zaigrati za Hrvatsku nakon čega je i uslijedio poziv izbornika Grnje.

Barišić je dvije godine zaredom najbolji strijelac juniorskog prvenstva BiH. Zabio je 50-ak golova za Zrinjski iz Mostara.

Napadač je i odlično igra s obje noge, a nedavno je bio i na probi u dva kluba u Njemačkoj. Najprije u Stuttgartu, a zatim i u Hoffenheimu, gdje je oduševio trenere.

U Hoffenheimu je bio zajedno s hrvatskim reprezentativcem Josipom Šimunićem, a čelnici ovog kluba su ga pozvali na pripreme u ožujku.

Ivan će sad igrati za prvu momčad Zrinjskog, ali brzo se može očekivati njegov transfer. Hrvatska bi mogla dobiti novu zvijezdu, a Ivica Grnja već je prepoznao kvalitete ovog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tanaja 14.12.2010.

    Ha, ha, mora da mu je Crazy Joe objasnio kakav je to osjećaj obući kvadratičasti dres. Dobro došao mali!

  • Brčak 14.12.2010.

    Odlučio se igrat tamo gdje ga srce vuče,a ovi kometari..da se pita Zagrebčana ni jedan Dalmatinac nebi zaigro isto tako da se pita dalmatinca ni jedan purger nebi zaigro molim lijepo bitno da je uvijek kontra

  • gaabri 14.12.2010.

    Hrvat se rodis ovi drugi koji igraju a nisu rodjeni hrvati dozivljavaju hrvatsku svojom drzavom i nista manje nisu vrijedni od rodjenih hrvata a to dali je neki od hrvata rodjen u njemackoj, bosni, australiji ili svicarskoj uopce nije bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare