To je to što me zanima!

Nikad dramatičnija skupština Dinama, skoro se i pištolji vadili! Barišić: Bilo je bučno...

Odluka o Antolićevoj smjeni još uvijek nije službena s obzirom na to da istu mora potvrditi izvršni odbor Dinama, no nakon skupštine klub nije dopustio svom predsjedniku Barišiću da daje izjavu!?
Vidi originalni članak

Maksimir potresa neviđena drama nakon što je članu uprave Dinama Krešimiru Antoliću izglasano nepovjerenje na skupštini s 40 glasova i tri suzdržana od 67. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odluka o Antolićevoj smjeni još uvijek nije službena s obzirom na to da istu mora potvrditi izvršni odbor Dinama, a na skupštini nije bilo nikad dramatičnije te skoro da su se i pištolji vadili. 

Predsjednik Dinama Mirko Barišić (86) kratko se osvrnuo na događanja u Maksimirskoj 128, ali iz Dinama su ga prekinuli te mu nisu dozvolili da nastavi.

- Nije bila izvanredna, bila je redovna. Bila je bučna, bila je teška, ali u svakom društvu ima određenih problema. U svakom društvu ima problema, nadam se da će biti sve dobro - rekao je Dinamov predsjednik Mirko Barišić za Dnevnik Nove TV.

Naime, radi se o borbi dvije strane, odnosno o Mamićevom udaru, a borba za prevlast svakim danom je sve jača dok bi priča trebala dobiti nastavak u ožujku na skupštini. 

Dinamo je u ponedjeljak navečer organizirao domjenak na Trgu bana Josipa Jelačića u Johan Francku na kojem se Krešimir Antolić nije pojavio. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Joza Prezaduzeni 13.12.2022.

    Nabija Manolicu komplekse

  • Maxitron 13.12.2022.

    Pa kaj ovaj metuzalem još dela u Dinamu ???? Pa on i je uzrok svih svađa i bezobrazluka i potiče kriminal .Hajde bojsi sad se pokažite ,vreme je da maknete svu tu bagru kaj se nakotila u klubu.Zabranizi svima rad u klubu koji su imali prste u kriminalu ,o gotovo

  • Pengol 13.12.2022.

    Kriminalci i kriminalom stvoren tzv.veliki klub,kad su išli po Oršića,prvo svratili u S.Koreju na brzi tečaj demokracije i ljudskih prava,prvo njihovo pravilo ako protivnika nisi slomio u zatvorenom prostoru onda pucaj u njih,kao dokaz,u naslovu teksta lijepo piše skoro vadili pištolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare