To je to što me zanima!

Barišić: Opet propuštam derbi sa Celticom, pauziram 2 tjedna

'Radi se o ozljedi zadnje lože lijeve noge zbog koje ću propustiti minimalno dva tjedna. Nažalost, opet moram preskočiti veliki derbi sa Celticom', rekao nam je Borna Barišić
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić (26) dobio je pozitivne komentare na svoje nastupe protiv Azerbajdžana i Mađarske, iako je u Budimpešti morao izaći već u 30. minuti zbog ozljede. Javio nam se iz Glasgowa i potvrdio loše vijesti:

- Radi se o ozljedi zadnje lože lijeve noge zbog koje ću propustiti minimalno dva tjedna. Nažalost, opet moram preskočiti veliki derbi sa Celticom. To mi nije prvi put da preskačem najveću utakmicu u Škotskoj, ali sada se moram fokusirati na oporavak - rekao nam je lijevi bek Glasgow Rangersa Borna Barišić.

Borna Barišić nije htio previše govoriti o reprezentaciji nakon neugodnog poraza od Mađarske na Groupama Areni (2-1).

- Tako je ispalo, ali svi smo dali sve od sebe. Ovog puta to nije bilo dovoljno za nešto više od poraza - kratko je prokomentirao Barišić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 27.03.2019.

    odličan nogometaš, samo da ga ozbiljnije ozljede zaobiđu

  • papilon100 27.03.2019.

    Nisi ti igrac za reprezentaciju svako malo si strgan isto ko Benkovic.Nasi stoperski par nemoze dobit niti jedan zracan duel a golman od 2 metra se skriva iza linije sa punim gacama tako da posto nema Mandukica koji skako svaki prekid gol.Trener nece mjenjat ili dat sanse mladima da ih uigrava iz HNL koji redovito igraju.Treba uzimat blokove igraca iz klubova koji imaju uigrane poteze i sablone kretanja a on to neradi i to bit .Dalic nezna niti ce ikada znat a Kalinic ce i dalje bit prvi golman ko Pletikosa nekads pa makar bio najveca rupa svjetskog prvestva.Kako je reko Kahn sa Hrvatima uvjek bilo gusto ali onda oni igraju bez golmana i to bi bilo to sa smjeskom.Pitali ga za obrane doticnog a on veli sljedece pitanje idemo dalje.Jos je reko u pionirima se uce osnove koje doticni nema tolko o dalmatiskoj skoli golmana

  • NEO 23 26.03.2019.

    teška mafija zato i igra u reprezentaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare