To je to što me zanima!

Bartolović: Vojnik sam kluba, opet ću nekad voditi Cibaliju

Novi trener Cibalije je Davor Rupnik. Mladen Bartolović njemu i svojoj Cibaliji želi svu sreću u borbi za ostanak i poručuje kako je uvjeren kako će opet biti trener Vinkovčana
Vidi originalni članak

Jednostavno u ovom trenutku više nije išlo. Bio sam potrošen, rekao nam je Mladen Bartolović, koji od ponedjeljka više nije trener Cibalije.

Vinkovčane je lani spasio, ostavio ih je u ligi, ali posljednjih mjeseci i tjedana je Cibalia upala u veliku krizu. Bez pobjede je tri i pol mjeseca.

- Lani smo izborili ostanak, ali sve je ostavilo traga. I neimaština i sve što se događalo oko kluba. Složili smo da je ovo najbolje za Cibaliju u ovom trenutku - kaže Bartolović, koji ostaje zaposlenik kluba.

ALI OSTAJE U KLUBU Bartolović više ne vodi Cibaliju: Preuzeo je bivši trener Osijeka

Bit će glavni skaut i koordinator omladinske škole za starije uzraste. Bit će i podrška prvom sastavu u stvaranju momčadi za iduću sezonu. Njegovo iskustvo će sigurno jako pomoći.

- Naravno da ostajem uz svoju Cibaliju. Ja sam vojnik kluba. Uvijek ću biti tu. Nadam se i vjerujem da ću jednoga dana ponovno biti trener Cibalije - rekao je Bartolović, koji vjeruje kako će njegov klub izboriti ostanak u ligi.

Pred Davorom Rupnikom je težak zadatak, ali za savjet će uvijek moći upitati bivšeg trenera. Bartolović je Cibaliju spašavao u nekim od najtežih trenutaka u povijesti kluba. To mu vinkovački Ultrasi i prijatelji Cibalije nikad neće zaboraviti. Vratit će se Bartol opet.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AC.MILAN 20.03.2018.

    u naslovu: "opet ću nekada voditi Cibaliju". majko moja koja nepismenost nov***ra

  • theHerd 19.03.2018.

    Mladene, legendo, drži se

  • bokun_kurca 19.03.2018.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare