To je to što me zanima!

Barton upozorava Everton: S De Boerom ćete ispasti iz lige!

Everton je ove sezone razočarao sve navijače s lošim predstavama u Premiershipu. Martinez je bivši, a krenule su i špekulacije tko će preuzeti Toffeese, najveće šanse imaju dva Nizozemca...
Vidi originalni članak

Zločesti dečko otočkog nogometa Joey Barton još jednom je s javnosti podijelio svoja zanimljiva razmišljanja. Everton - klub za kojeg Barton navija još otkad je bio dijete ostao je bez trenera Martineza, a kao najizgledniji kandidat za preuzimanje "Toffeesa" spominje se Frank De Boer. Ta nagađanja nikako nisu legla Joeyu Bartonu. Joey trenutno igra za Burnley s kojim je izborio promociju u Premiership, te smatra da Evertonu treba netko s više iskustva:

- Ne želim uvrijediti De Boera, on je dobar trener i to će dokazati s vremenom, ali mislim da nije pravi za Everton sada. Ako Everton riskira s Nizozemcem, mogli bi vrlo lako ispasti dogodine iz lige. A tko zna ima li povratka nakon toga - zabrinuto je komentirao Barton

U mlađim uzrastima nastupao je za Everton, a izrazio je želju da odigra barem jednu sezonu na Goodsionu. Joey misli da zna i tko bi trebao biti novi trener Evertona:

- Ako mogu uzeti Koemana, to bi bilo sjajno. Dokazao se u Premiershipu. Ako pogledate njegove rezultate kao trenera i igrača, vidite da je riječ o pobjedniku - pun hvale za  trenera Southamptona bio je Barton.

Problem pri realizaciji prelaska Koemana mogao bi biti taj što je on sretan u Southamptonu. Engelski mediji već su objavili da će Everton pokušati namamiti trenera Southamptona na Goodison s transfer budžetom od 120 milijuna eura. 

Od ostalih kandidata spominju se Manuel Pellegrini koji će na ljeto prepustiti City Guardioli, David Moyes je također bez posla otkad je napustio Sociedad, a i Rafa Benitez navodno je nezainteresiran za sezonu Championshipa s Newcastleom i ne bi imao ništa protiv preuzimanja Evertona. 
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BOGOLJUB ATEJISTA 13.05.2016.

    Uf koja trenerska krema dogodine u Premiershipu,jos im Ancelotti fali

  • dinamo 12 13.05.2016.

    jel ta budala još uvijek igra

  • strmi007 13.05.2016.

    ima pravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare