To je to što me zanima!

'Baš sam ponosan, velika je čast biti kapetan takvog kluba'

Baš sam ponosan. I predsjednik i trener su mi rekli da ću ja biti novi kapetan, rekao nam je Rakitić koji je sa Sevillom na turneji Južnom Amerikom, sada su u Kolumbiji
Vidi originalni članak

Ovo je samo dokaz da sam u Sevilli napravio velik posao. Naravno da je čast biti kapetan ovakvog kluba, rekao je Rakitić i dodao:

- Baš sam ponosan. I predsjednik i trener su mi rekli da ću ja biti novi kapetan.

Raketa se jučer javio iz Kolumbije. Nije mu zasmetala ni vremenska razlika, na liniji je bio iako je u Kolumbiji bilo sedam sati ujutro.

- Na turneji smo Južnom Amerikom. Bili smo tri dana u Čileu, sad smo tri dana u Kolumbiji, a onda idemo tri dana u Ekvador - kaže Raketa koji je nedavno dobio kćerkicu.

- Baš sam ‘lud’ bez nje. Svaki sam dan na Skypeu sa suprugom. Moram svaki dan vidjeti kćerkicu preko Skypea, ne mogu dočekati da se vratim u Španjolsku i da opet budemo skupa. Baš mi nedostaje.

Jesus Navas i Alvaro Negredo iz Seville su otišli u Manchester City, a uskoro će Raketin klub dobiti prvo veliko pojačanje. Trebao bi potpisati napadač Kevin Gameiro iz PSG-a.

- Nije još gotovo, ali u klubu mi kažu da je blizu dolaska. Baš se veselim ako dođe. Znam da je odličan igrač i da će nam biti od velike pomoći. Dovest ćemo mi još neka pojačanja. Obećao je predsjednik - dodao je Ivan

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kamujikobajaši 25.07.2013.

    jaq kad čujem sevilla sjetim se Šukera a tebi Raketa svaka čast pogon na kulen je proradio

  • sport23 24.07.2013.

    Rakitic je trenutno nas najbolji igrac u repki

  • JosipPekez 24.07.2013.

    Bravo raketa!Dobar igrač,dobar je klub sebi izabrao da igra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare