To je to što me zanima!

Bastos: Dinamo nije zalutao u LP, no očekivao sam jači otpor

Igrali smo odlično, pogotovo u prvom poluvremenu. Dinamo je dobra momčad, nije zalutao u Ligu prvaka iako sam očekivao veći otpor, rekao je odlični Brazilac Bastos
Vidi originalni članak

Igrači Lyona protiv Dinama su, kako se kaže, odradili samo još jedan dan u uredu. Nakon utakmice su dali izjave u kojima se nisu previše osvrtali na 'modre'. 

Najviše ih je nahvalio Michel Bastos, ponajbolji igrač 'lavova' ove sezone.

- Igrali smo odlično, pogotovo u prvom poluvremenu. Dinamo je dobra momčad, nije zalutao u Ligu prvaka iako sam očekivao veći otpor. 

Jimmy Briand otkrio je namjere njegove momčadi u nastavku Lige prvaka.

- Nakon boda iz Amsterdama htjeli smo do sva tri protiv Dinama. Uložili smo puno truda i nagrađeni smo. Pritisnuli smo ih od početka. Želimo da Gerland bude neosvojiva tvrđava.

Bakary Kone odigrao je dobro kao stoper u paru s Dejanom Lovrenom i stigao zabiti gol.

- Igrali smo dobro. Naša snaga je zajedništvo i duh, svi su doprinijeli pobjedi. Okrećemo se ligaškim utakmicama prije susreta s Realom.

Bafetimbi Gomis namučio je 'modre'.

- Moj posao je zabiti gol i sva sreća da zabijam redovito. Naravno, sve to zahvaljujući momčadi. Bilo je važno pobijediti jer smo u prvom kolu samo remizirali, a čekaju nas dvije utakmice s Realom. Doma krećemo dobro i brzo povedemo. To je dobar znak.

Kim Källstrom bio je zadovoljan.

- Ispromašivali smo se u 1. poluvremenu. U nastavku smo pali u igri, ali smo sretni jer smo osvojili tri boda protiv izravnog protivnika za drugo mjesto. Dinamo nije loša momčad, stvorili su i dvije šanse za gol, ali srećom nisu ih zabili. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • silaaa 28.09.2011.

    kad igras s jednim napadacem je isto ko da igras sa igracem manje , beqiraj je bia odsjecen i kad bi primia loptu oko njega bi bila 3 protivnicka igraca a nema kome dodat loptu

  • proexpert 28.09.2011.

    pa ne može jedan napadač protiv takvih momčadi ništa napraviti..jurčiću daj konačno zaigraj s dva napadača

  • buffon_boy 28.09.2011.

    Šimunić obavezno mora igrati, kao i Rukavina u paru sa Bećom... jednostavno drugačije ne može makar primili 10 golova i od Ajaxa... ako to ne napravi protiv Ajaxa onda definitivno gubi kompas...da ne govorim da nismo imali Vrsaljka koji je 40% Dinama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare