To je to što me zanima!

BATE izgubio i Dinamo je blizu statusa nositelja u 4. pretkolu

Pet momčadi su nositelji, a Dinamo je trenutno sedmi po koeficijentu i treba im kiks dvije od ovih momčadi - Basela, BATE-a, Celtica, Steaue, APOEL-a ili Viktorije
Vidi originalni članak

Osim što je Dinamo lako pobijedio u Luksemburgu, utorak je donio još jednu dobru vijest za 'modro' putovanje u Ligi prvaka.

Naime, BATE je doma izgubio od kazahstanskog Shakhtera 1-0 i ako ne prođu u 3. pretkolo, Dinamo se mora nadati ispadanju još samo jednog nositelja, kako bi taj status dobili upravo oni u zadnjem pretkolu koje vodi u grupnu fazu.

Pet momčadi su nositelji, a Dinamo je trenutno sedmi po koeficijentu i treba im kiks dvije od ovih momčadi - Basela, BATE-a, Celtica, Steaue, APOEL-a ili Viktorije.

Naravno, prije bilo kakvih kalkulacija, dinamovci moraju dovršiti posao s Folom, a onda i protivnikom u idućem pretkolu, kojeg će saznati na ždrijebu u petak.

Minimalni poraz Želje, 'nula' Maribora, Steaua lako

Željezničar bi idući tjedan mogao obaviti 'posao' za Dinamo jer su izgubili 4-3 protiv Viktorije u Plzenu. Vodili su 1-0, gubili 4-2, a gol velike nade donio je Bučan pet minuta prije kraja.

Čačićev Maribor mučio se na Malti, nije bilo golova na utakmici s Birkirkarom.

Steaua je sve riješila u 1. poluvremenu, dali su tri gola.

Ostali rezultati LP-a u utorak:

  • Dinamo Tbilisi-EB/Streymur 6-1
  • Ekranas-Hafnarfjordur 0-1
  • Šerif-Sutjeska 1-1
Idi na 24sata

Komentari 82

  • IvanZadro_1 17.07.2013.

    Željezničar i drugi ako pobijede preuzimaju protivnikov koeficijent tako da Dinamo svakako ostaje drugi ispod crte što opet znači da je presudno treće pretkolo kad bi trebala ispasti dva bolje rangirana kluba od Dinama npr.da ispadne pobjednik iz susreta Plzen-Željezničar i još jedan sličan

  • It's kišing 17.07.2013.

    Kako to da su uvijek naši klubovi negdje na rubu i da uvijek treba netko kiksat da bi mi bili nositelji...

  • blastmaster14 17.07.2013.

    kaj će im nositelj dobiju oni njih sve bez pol frke

Komentiraj...
Vidi sve komentare