To je to što me zanima!

Baturina je pokrenuo preokret Dinama: 'Hvala Petku za broj!'

'Desetka', #46 ili #85, njemu je svejedno. Mladi veznjak kada dobije priliku, svaki je put iskoristi. Pa, tko zna što bi bilo da svojom majstorijom nije anulirao 'hladan tuš' Slavena iz druge minute...
Vidi originalni članak

'Modra desetka' je privilegij, ali i teret. Uostalom, Bruno Petković to najbolje zna. Ali taj mladi Martin Baturina (19)... O njemu ćemo još dugo pričati i pisati, ako ga posluži zdravlje!

'Desetka', #46 ili #85, njemu je svejedno. Mladi veznjak kada dobije priliku, svaki je put iskoristi. Pa, tko zna što bi bilo da svojom majstorijom nije anulirao 'hladan tuš' Slavena iz druge minute. Ovako, 'modri' su ekspresno izjednačili, a na koncu i uvjerljivo slavili.

KOMENTAR Dinamo konačno pokazao moć! Sve je bolje s jednom špicom, a Oršić osigurao nastup u Skoplju

- Prvo, hvala Bruni Petkoviću što mi je dao taj broj, a što se tiče golova, dodavanja... To je moj posao, zabijati i asistirati. Sretan sam što sam zabio i nadam se da će biti još pogodaka - kazao je Baturina nakon utakmice.

Dojam utakmice?

- Loše smo krenuli u utakmicu, nesretno smo skrivili jedanaesterac odmah u prvoj minuti, ali nakon toga smo se dobro vratili, zabili dosta golova, a mogli smo i još više. Sve je dobro završilo - zaključio je mladi Baturina, koji bi se ove sezone mogao prometnuti u standardnog prvotimca 'modrih'.

- Napravim glupost u prvoj minuti, skrivim jedanaesterac, Livaković ga obrani i opet se lopta odbije izvođaču pa zabije na prazan gol. Srećom, brzo smo se vratili, dominirali svih 90 minuta i zasluženo pobijedili. Ne pamtim kad smo zadnji put ovako visoko pobijedili, moglo je biti i uvjerljivije, čak možda i s dvoznamenkastim brojem pogodaka. Ali, nećemo se sad žaliti, moramo i popraviti realizaciju da bude što bolja. Idemo s dobrim raspoloženjem u Sjevernu Makedoniju - rekao je Josip Mišić pa nastavio:

REAKCIJE IZ KOPRIVNICE Čačić: U Oršića nema sumnje, od Škupija smo bolji i proći ćemo; Zekić: Bar smo nabrijali Dinamo

- Dobro smo krenuli, nemamo nijedan poraz. Jest da malo zabrinjava što primamo puno golova, vjerujem da ćemo taj dio popraviti. Međutim, puno i zabijamo. Uostalom, na treninzima puno vježbamo završnicu i dobro nam ide.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Ako te tko pita 24.07.2022.

    Zašto za igrače dinama ne vrijedi pravilo zeleđa? Zašto dinamovi igrači u vlastitih 16m smiju rušiti protivnike ?

  • Antitovar *_957 24.07.2022.

    Igra sa srcem za Dinamo. Nebum nikad zaboravil s kojim uzitkom je zabil ajdugu...jos kad im Brkljaca zabije...

  • Divlji labud 24.07.2022.

    Baturina je vrh igrac ako nastavi ovim ritmom vrlo brzo cemo dobit novog Modrica, sa svakim dodirom se vidi da je klasa vrhunska, bit ce najveci izlazni transfer Dinamo to je 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare