To je to što me zanima!

Baturina nakon golčine: Stalno vježbam slobodnjake i u klubu

Volio bih da možemo računati na još igrača, recimo Luku (Sučića), Marija Vuškovića, nekih iz A reprezentacije, a nadam se i da će Palaversa i Kačavenda uhvatiti kontinuitet igara, kaže Bišćan
Vidi originalni članak

Hrvatska je mlada reprezentacija u Londonu pobijedila Englesku 2-1 u pripremnoj utakmici za lipanjski Euro. Potez utakmice krasan je pogodak Martina Baturine iz slobodnog udarca za 1-0.

- U zadnje vrijeme trener mi i u Dinamu daje da izvodim prekide, vježbam ih stalno i isplatilo se. Potez je postao viralan? Ma, ne gledam to, preda mnom je nova utakmica u subotu - rekao je Baturina pa nastavio:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Engleska je možda i najjača momčad s kojom možemo igrati. Bili smo disciplinirani i imali smo plan kako protiv njih.

Drugi je gol zabio Beljo iz penala, a Englezi su smanjili u samoj završnici, također s bijele točke.

- Među slađim skalpovima. Protivnik, ambijent i utakmica kakvu smo očekivali, pamtit ćemo pobjedu, posebno će je se naši dečki s veseljem sjećati jer nije jednostavno pobijediti ovako dobru Englesku - rekao je izbornik Igor Bišćan i dodao:

- Uvodnih 10-15 minuta bilo je nezgodno, protivnik je kvalitetan, goropadan, taj smo period dobro prošli pa sve bolje igrali. Prisilili su nas da se branimo i to smo dobro radili, a na kraju smo uz dva gola imali još dvije-tri lijepe šanse, ali bilo bi previše tražiti uvjerljiviju pobjedu.

Hrvatska je u subotu odigrala 0-0 s Izraelom.

- Dečki su vidjeli koliko su dobri kad su ozbiljni, požrtvovni, disciplinirani. U te dvije utakmice vidjeli smo da možemo konkurirati svakome. Ima još prostora za druge stvari, a za Euro puno toga ovisi o formi i kontinuitetu nastupa u klubovima. Volio bih da možemo računati na još igrača, recimo Josipa (Šutala), Luku (Sučića), Marija Vuškovića, nekih iz A reprezentacije, a nadam se i da će Palaversa i Kačavenda uhvatiti kontinuitet igara pa idemo na Euro napraviti dobre stvari.

Kapetan Dominik Kotarski zaključio je:

- Pametna i zrela utakmica, znali smo da smo kvalitetni i ova pobjeda daje nam samopouzdanje uoči Eura.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

POGLEDAJTE VIDEO: 'GRIJEŠILI SMO BESPOTREBNO, LIVAKOVIĆ NAS JE SPASIO'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 29.03.2023.

    Nadam se da češ ih od ljeta pucati i u klubu. Ovi alkosi i lokomotive mogli bi se ugledati na tebe i doči na koji trening barem slobodnjake vježbati. Sad odmaraju do ljeta i nadamo se nekakvom transferu da se vama mlađima otvori put

  • gnojna družina 29.03.2023.

    Baturina je klasa samo takva prodat ga ispod 20m+20% od sljedeceg transfera bi bio grijeh. S obzirom na sposobnost trenutne uprave ne vjerjem da ce otic za vise od 13.

  • loler56 29.03.2023.

    On će biti uskoro nova priča u dinamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare