To je to što me zanima!

Bavarsko otvaranje Bundeslige: 'Rudari' popili osam komada!

Otvaranje njemačkog nogometnog prvenstva pokazalo je goropadnost bavarskog diva! Bayern je kod kuće sa 8-0 (3-0) pregazio Schalke i tako najavio još jedan pohod na naslov prvaka
Vidi originalni članak

Ako se po jutru dan poznaje, Bayern će se poigrati u novoj sezoni Bundeslige! Nije im dugo trebalo da se raspucaju, a stradali su nogometaši iz Gelsenkirchena i to sa osam komada u svojoj mreži! Bayern je slomio Schalke 04 (8-0), a valja spomenuti da je Robert Lewandowski zabio 'samo' jedan gol i to iz penala!

Već je u četvrtoj minuti Serge Gnabry načeo Fahrmannovu mrežu na asistenciju Joshue Kimmicha, a na sljedeći se gol čekalo 15 minuta. Zatim je Thomas Müller dao lijepu povratnu loptu iz šesnaesterca Leona Goretzku koji je krasno pogodio za 2-0. Za 3-0 na poluvremenu se pobrinuo spomenuti Lewandowski koji je zabio iz penala.

Već dvije minute nakon odmora Gnabry je zabio svoj drugi gol nakon što je Sane zapravo napravio veći dio posla, a 12 minuta kasnije zaokružio je i hattrick nakon što je Sane još jednom odradio veći dio posla i samo mu 'podvalio' loptu za gol. Thomas Müller poentirao je nakon krasne 'rabona' asistencije Roberta Lewandowskog za 6-0, a Sane je u 71. minuti zabio i zasluženi gol. 

Izašao je sam pred golmana i bez problema zabio gol. A točku na i stavio je 17-godišnji Jamal Musiala koji je zakucao loptu na asistenciju Roberta Lewandowskog. Tako je Bayern odmah zauzeo prvu poziciju u Bundesligi, a teško je za očekivati da tamo neće ostati i nakon što se odigra cijelo prvo kolo.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ejdžej 19.09.2020.

    Bundesligu mozete slobodno pristat komentirat jer se svake godine zna prvak jedino sto je zanimljivo borba izmedju Leipziga i Borussie a sad i kad je Werner osa ne triba ni to

  • Šumarko 19.09.2020.

    Bundesliga trenutno najslabija od ostalih Top 5 Liga

  • dado3000 19.09.2020.

    Bayern svake godine prvu tekmu masakrira protivnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare