To je to što me zanima!

Bayer izbacio Bornu i Rangerse, Sevilla se poigrala s 'vučicom'

Svoje mjesto su među najboljih osam u Europskoj ligi osigurali Sevilla i Bayer Leverkusen. Naš Borna Barišić izgubio je od 'apotekara' sa 1-0 (3-1), a Andalužani su izbacili 'vučicu' po kup sistemu u Njemačkoj sa 2-0
Vidi originalni članak

Nakon Kopenhagena, Intera, Manchester Uniteda i Šahtara, svoje su mjesto među najboljih osam u Europskoj ligi osigurali i Bayer Leverkusen te Sevilla. Naš Borna Barišić s Rangersima nije uspio stići zaostatak s Ibroxa od 3-1 te su i u Leverkusenu izgubili 1-0, dok je Sevilla na neutralnom terenu u Njemačkoj lagano izbacila Romu sa 2-0 (2-0).

PRVI ČETVRTFINALISTI EL Bartolec i Mudražija na United, Broz je s Interom slomio Getafe

Na BayAreni u Leverkusenu od prvog sučevog zvižduka nije bilo upitno tko će proći u daljnju fazu natjecanja. Domaćini su se postavili dominantno i kontrolirali utakmicu od početka do kraja, iako u prvih 45 minuta nisu uspjeli kapitalizirati terensku nadmoć. No, uspjeli su to u 51. minuti utakmice kad je Diaby iskoristio odličnu asistenciju Aranguiza koji je prebacio gostujuću obranu, a krilni igrač domaćih lijepo je zabio.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao iako je Bayer bio puno bolji. Naš reprezentativac Borna Barišić odigrao je svih 90 minuta utakmice, a Nikola Katić nije bio ni na popisu jer se oporavlja od ozljede koljena. U četvrtfinalu će Bayer igrati protiv milanskog Intera.

U drugoj utakmici Sevilla je s 2-0 bila bolja od Rome, a njihovo se četvrtfinale igralo na jednu utakmicu. Neprepoznatljivi su bili 'gosti' koji su samo jednom zapucali u okvir gola Bona. Španjolci su poveli u 23. minuti kad se Reguilón prošetao kroz obranu Rome kao da ih nema i zabio za 1-0. Na povećanje vodstva čekali su do 44. minute kad je poentirao En Yesri nakon što je sve napravio Ocampos i servirao mu čistu gol šansu.

Do kraja susreta Roma nije ni zaprijetila, a Sevilla će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz susreta Wolverhamptona i Olympiacosa.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Kerum Željko 06.08.2020.

    pokazatelj kvalitete tal lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare