To je to što me zanima!

Rodriguez: Došao sam u klub koji je možda i veći od Reala...

Carlo Ancelotti i ja ostali smo u kontaktu iako nismo radili skupa zadnje dvije godine. Imamo odličan odnos, rekao je James Rodriguez, kojem je u Bayernu uzor legendarni golman Oliver Kahn
Vidi originalni članak

Kad sam razmišljao o potpisu za Bayern, pogledao sam koji su sve igrači tamo. Vidio sam da su to zvijezde kao i u Realu, rekao je James Rodriguez, koji je ovoga ljeta prešao u München u jednom od iznenađujućih transfera.

Na Old Traffordu je sve bilo spremno. Crveni dres s Jamesovim imenom praktički je bio na policama službenog fan shopa, ali Kolumbijac se odlučio za Bayern, kojeg se uopće nije spominjalo među potencijalnim destinacijama.

Bayern će Realu za svaku od dvije dogovorene godine posudbe platiti pet milijuna eura, a 2019. imat će pravo prvokupa za 35,2 milijuna eura.

- Bayern je jednako velik klub kao Real, ako ne i veći - dodao je James, koji će u svom novom klubu opet surađivati s Carlom Ancelottijem, koji je bio jedan od ključnih ljudi u tom transferu. 

Ancelotti je trenirao Jamesa u Realu i rekao je upravi da ga dovedu.

- Carlo i ja ostali smo u kontaktu iako nismo radili zajedno zadnje dvije godine. Super je raditi s njime, imamo odličan odnos - dodao je James, kojem je u Bayernu uzor - golman.

- Oliver Kahn je imao taj mentalitet pobjednika. Njega mogu poistovijetiti s ovim klubom - rekao je Kolumbijac.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • tuna111 27.07.2017.

    Kada bi se gledalo danas, Bayern je sacuvao tradiciju navijaca, i sigurno je veci gušt igrati pred navijacima, koji žive u istom gradu kao i klub, nego se napucavati pred turistima i sminkerima iz madrida. Nažalost, marketing je Barceloni i Realu maknio prave navijace sa tribina. Ima ih sigurno jos na stadionu, ali slabo.

  • mentalist1 26.07.2017.

    James je limitiran igrac koji desnom nogom ne moze ni pristopati loptu,takvi igraci nisu za lige petice. Ako mu koji puta sjedne na lijevu moze zabiti lijepi gol. Decko je ljepuskast i marketing dobro radi,da izgleda ko ribery nebi igrao ni u dinamu.

  • MarioRonjak 26.07.2017.

    Pa tko ce drugi objavit taj clanak nego covjek sa smijesnim prezimenom...(šnidarić)

Komentiraj...
Vidi sve komentare