To je to što me zanima!

Bayern Muenchen i Man United u finalu Audi Cupa

Bayern je rezultatom 4-1 deklasirao Milan, a svih 90 minuta odigrao je Danijel Pranjić, dok je United pobjedio argentinski Boca Juniors rezultatom 2-1
Vidi originalni članak

Domaćin Bayern i Manchester United izborili su plasman u finale Audi Cupa, pripremnog nogometnog turnira koji se igra na Allianz Areni u Münchenu.
Manchester United je u prvoj utakmici pobijedio Boca Juniorse s 2-1, a u drugom polufinalu je Bayern spektakularnom partijom deklasirao Milan s 4-1 pred ispunjenim gledalištem na Allianz Areni. Bavarci su svih 90 minuta dominirali terenom i stvorili pregršt prilika, pa je njihova pobjeda mogla biti i znatno uvjerljivija. Bayern je igrao bez ozlijeđenih ili nedovoljno spremnih Riberyja, Olića, Klosea i Tonija, a Danijel Pranjić je odigrao cijelu utakmicu te se jako dobro uklopio u odličnu igru bavarskog giganta.
Posebno se istaknuo dvostruki strijelac 19-godišnji Thomas Müller koji je postigao dva pogotka, u 12. i 90. minuti, oba iz blizine, a bio je i asistent za Bayernov treći gol koji je zabio Sene u 89. minuti. Milan je, tako, nastavio s vrlo lošim rezultatima u pripremama za novu sezonu. Nakon tri poraza na pripremama u SAD-u, Milanu je ovo četvrti uzastopni poraz.
Manchester United je u prvoj utakmici pobijedio Boca Juniors s 2-1. Brazilski vezni igrač ''crvenih vragova'' Anderson poentirao je u 23. minuti iz slobodnog udarca, a drugi gol zabio je u 42. minuti Antonio Valencia, koji je ljetos stigao u Manchester iz Wigana. Pogodak za argentinskog velikana zabio je Federico Insua u 56. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Knight Cross 30.07.2009.

    daj gledo sam jucer tekmu pregazili su milan takvo unistenje a jos bez ova 4 igraca. fakat me vesele uoci sezone jedva cekam protiv man utd. tekmu. al kako si pranjic i schweinstaiger pasu to je strava predobro igraju zajedno! Forza F.C. Bayern München!

  • chevaper 30.07.2009.

    vec sam spomenuo Thomasa Müllera 2 puta bit ce zvjerina veci od gerda za par godina :) bayern uber alles

Komentiraj...
Vidi sve komentare