Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bayern Muenchen i Man United u finalu Audi Cupa

Bayern Muenchen i Man United u finalu Audi Cupa
1

Bayern je rezultatom 4-1 deklasirao Milan, a svih 90 minuta odigrao je Danijel Pranjić, dok je United pobjedio argentinski Boca Juniors rezultatom 2-1

VIDEO

Domaćin Bayern i Manchester United izborili su plasman u finale Audi Cupa, pripremnog nogometnog turnira koji se igra na Allianz Areni u Münchenu.
Manchester United je u prvoj utakmici pobijedio Boca Juniorse s 2-1, a u drugom polufinalu je Bayern spektakularnom partijom deklasirao Milan s 4-1 pred ispunjenim gledalištem na Allianz Areni. Bavarci su svih 90 minuta dominirali terenom i stvorili pregršt prilika, pa je njihova pobjeda mogla biti i znatno uvjerljivija. Bayern je igrao bez ozlijeđenih ili nedovoljno spremnih Riberyja, Olića, Klosea i Tonija, a Danijel Pranjić je odigrao cijelu utakmicu te se jako dobro uklopio u odličnu igru bavarskog giganta.
Posebno se istaknuo dvostruki strijelac 19-godišnji Thomas Müller koji je postigao dva pogotka, u 12. i 90. minuti, oba iz blizine, a bio je i asistent za Bayernov treći gol koji je zabio Sene u 89. minuti. Milan je, tako, nastavio s vrlo lošim rezultatima u pripremama za novu sezonu. Nakon tri poraza na pripremama u SAD-u, Milanu je ovo četvrti uzastopni poraz.
Manchester United je u prvoj utakmici pobijedio Boca Juniors s 2-1. Brazilski vezni igrač ''crvenih vragova'' Anderson poentirao je u 23. minuti iz slobodnog udarca, a drugi gol zabio je u 42. minuti Antonio Valencia, koji je ljetos stigao u Manchester iz Wigana. Pogodak za argentinskog velikana zabio je Federico Insua u 56. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju