To je to što me zanima!

Bayern ne želi sniziti cijenu za Lewu: Odbili i drugu ponudu

Robert Lewandowski još je početkom lipnja šokirao čelnike Bayern Münchena nakon što im je na konferenciji oštro rekao da želi otići, a iz uprave mu sada stvaraju problem oko njegovog odlaska
Vidi originalni članak

Iako je poljski reprezentativac Robert Lewandowski obavijestio Bayern München da ne planira nastaviti karijeru u njihovom klubu, njemački velikan i dalje odolijeva pritisku Poljaka i ostaje nefleksibilan po pitanju cijene. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako ga Barcelona želi vidjeti u svojim redovima, morat će platiti 50 milijuna eura. Na Camp Nou već imaju ti informaciju jer je Bayern odbio drugu ponudu za poljskog napadača koji prema Transfermarktu trenutačno vrijedi 45 milijuna eura. 

Prema posljednjim informacijama poljskih i njemačkih  medija, Barcelona bavarskom klubu nudi 35 milijuna eura uz pet kojih bi se isplatilo kroz bonuse. Bayern ponudu smatra nedostatnom te ne žele prodati Lewandowskog za kojeg ne razumiju zbog čega i kako je došlo do nezadovoljstva. 

Lewandowski će u kolovozu napuniti 34 godina, a ugovor s Bavarcima traje mu do lipnja 2023. godine. Nakon uspješnih osam godina provedenih u klubu, Lewa se nada da će mu olakšati njegov odlazak, ali čini se kako to trenutačno ne žele učiniti. 

Poljski napadač s Bayernom je osvojio baš sve te je željan novih izazova.  Početkom lipnja na jednoj od konferencija oštro dao do znanja da želi otići što je iznenadilo čelnike, ali i navijače bavarskog kluba. 

-  U Bayernu sam gotov, ne vidim nikakvu šansu za to da nastavim ondje. Ovo pitanje o tome jesam li već igrač Barcelone je još uvijek u zraku. Ne volim biti u ovakvim situacijama. Idemo vidjeti što nam nosi vrijeme, sljedeća dva tjedna. Sada se najprije želim fokusirati na obveze s reprezentacijom. Nakon Lige nacija imat ćemo dovoljno vremena kako bismo razgovarali o mojoj budućnosti u klupskom nogometu. Ponavljam, mogućnost da nastavim u Bayernu ne postoji i nadam se da me neće zaustaviti - rekao je tada.

Bayern se Poljaka neće tek tako odreći, a njegov pritisak prema upravi vjerojatno je i jedna od taktika da ga puste uz što manji novac s obzirom na to da je Barcelona u velikim dugovima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tajsam1 25.06.2022.

    Ne znam tko je luđi, Bayern što traži 50 milijuna za 34 godišnjaka, ili Barcelona ako stvarno plati toliko iako su u teškoj banani s lovom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare