Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bayern ne želi sniziti cijenu za Lewu: Odbili i drugu ponudu

Bayern ne želi sniziti cijenu za Lewu: Odbili i drugu ponudu
4

Robert Lewandowski još je početkom lipnja šokirao čelnike Bayern Münchena nakon što im je na konferenciji oštro rekao da želi otići, a iz uprave mu sada stvaraju problem oko njegovog odlaska

VIDEO

Iako je poljski reprezentativac Robert Lewandowski obavijestio Bayern München da ne planira nastaviti karijeru u njihovom klubu, njemački velikan i dalje odolijeva pritisku Poljaka i ostaje nefleksibilan po pitanju cijene. 

Pokretanje videa...

Lewndowski u Japanu 00:14

Ako ga Barcelona želi vidjeti u svojim redovima, morat će platiti 50 milijuna eura. Na Camp Nou već imaju ti informaciju jer je Bayern odbio drugu ponudu za poljskog napadača koji prema Transfermarktu trenutačno vrijedi 45 milijuna eura. 

Prema posljednjim informacijama poljskih i njemačkih  medija, Barcelona bavarskom klubu nudi 35 milijuna eura uz pet kojih bi se isplatilo kroz bonuse. Bayern ponudu smatra nedostatnom te ne žele prodati Lewandowskog za kojeg ne razumiju zbog čega i kako je došlo do nezadovoljstva. 

Bundesliga - Bayern Munich v FC Cologne

Lewandowski će u kolovozu napuniti 34 godina, a ugovor s Bavarcima traje mu do lipnja 2023. godine. Nakon uspješnih osam godina provedenih u klubu, Lewa se nada da će mu olakšati njegov odlazak, ali čini se kako to trenutačno ne žele učiniti. 

Poljski napadač s Bayernom je osvojio baš sve te je željan novih izazova.  Početkom lipnja na jednoj od konferencija oštro dao do znanja da želi otići što je iznenadilo čelnike, ali i navijače bavarskog kluba. 

Bundesliga - Bayern Munich v TSG 1899 Hoffenheim

-  U Bayernu sam gotov, ne vidim nikakvu šansu za to da nastavim ondje. Ovo pitanje o tome jesam li već igrač Barcelone je još uvijek u zraku. Ne volim biti u ovakvim situacijama. Idemo vidjeti što nam nosi vrijeme, sljedeća dva tjedna. Sada se najprije želim fokusirati na obveze s reprezentacijom. Nakon Lige nacija imat ćemo dovoljno vremena kako bismo razgovarali o mojoj budućnosti u klupskom nogometu. Ponavljam, mogućnost da nastavim u Bayernu ne postoji i nadam se da me neće zaustaviti - rekao je tada.

Bayern se Poljaka neće tek tako odreći, a njegov pritisak prema upravi vjerojatno je i jedna od taktika da ga puste uz što manji novac s obzirom na to da je Barcelona u velikim dugovima. 

Robert LEWANDOWSKI (FC Bayern Munich) rejects contract offer from FC Bayern.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao