To je to što me zanima!

"Bayern nema pravog vođe i nije favorit protiv Juventusa"

"Mislim da Bayern nije favorit. Juventus je danas drugačija momčad od one koja je krenula u sezonu. Otad je napredovao, posebno kad govorimo o samopouzdanju"
Vidi originalni članak

Nekadašnji kapetan Bayerna Stefan Effenberg nije uvjeren da je bavarski klub favorit protiv Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka…

Iako Bayern ima ogromnih 20 bodova prednosti pred Borussijom Dortmund u Bundesligi i već bi idućeg vikenda mogao potvrditi naslov, Effenberg smatra da je nedostatak vođe na terenu problem koji bi mogao stajati Heynckesovu momčad plasmana u polufinale.

- Mislim da Bayern nije favorit. Juventus je danas drugačija momčad od one koja je krenula u sezonu. Otada je značajno napredovao, posebno kad govorimo o samopouzdanju - rekao je 44-godišnji umirovljeni nogometaš za Ita Sport Press.

- Kad Bayern ima loš dan, nema pravog vođe koji će povući momčad. To je nedostatak jer uspješna momčad mora imati osobnost i sportsku drskost  - dodao je Effenberg.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • SlavenIvankovic 02.04.2013.

    kad usporediš ove dvi momčadi...zaključiš da juve jedino na golu ima "možda" boljega!!chiellini je najbolji juve-ov branič...a dante i badstuber su sigurno spremniji i trkački moćniji,onaj barzagli je ipak klasa ispod ovih!!pirlo i vidal su najbolji veznjaci juve-a a vamo su ribery,kroos,muller,švajni,martinez...a napad juve-a ne triba ni spominjat u rangu QPR,Getafe-a,Borussie M,Lilla...smješan za bayernov...juve triba dovest 5-6klasa da bi se moglo reć da je 50:50,dabogda ih bayern natambura ko nikad

  • radislav 01.04.2013.

    Juve ide daljeeeeee

  • NESTVARAN_1 01.04.2013.

    juve storia un grande amore!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare