To je to što me zanima!

Bayern opet leti - Golovi za trenera Hitzfelda

Bayernova momčad grčkom Arisu “utrpala” šest komada u susretu Lige Uefe koji je odlučivao o sudbini njihova trenera Ottmara Hitzfelda
Vidi originalni članak

Pobijedili smo za trenera, rekao je izlazeći s terena Luca Toni, napadač Bayerna, zabivši četiri gola. U slučaju poraza najtrofejnija njemačka momčad mogla je ispasti iz daljnjeg natjecanja.
- Bila bi katastrofa ući u novu godinu znajući da više nismo u Europi. Nismo si to smjeli dopustiti - dodao je Franck Ribery.
Nasmijana lica teren je napustio i Ottmar Hitzfeld, koji je na “staklenim” nogama. U posljednjih osam susreta Bayern je pobijedio samo dvaput, što je za momčad koja je na pojačanja potrošila više od 50 milijuna eura premalo.
- Navijačima smo priredili festival golova, to je najvažnije - kratak je bio Hitzfeld.

TUGA I SMIJEH U ISTANBULU
Da je Panionios pobijedio Bordeaux, Galatasarayu ni pobjeda nad Austrijom ne bi bila dovoljna. U 40. minuti Panionios je vodio 2-0 i navijači u Istanbulu počeli su plakati. Negdje pred kraj utakmice Bordeaux je izjednačio i Turcima je za prolaz dalje trebao gol. Navalili su svim snagama, igrali s pet napadača, no nije pomoglo, Austrija je uzela bod. No tada je službeni spiker objavio da je Bordeaux zabio treći gol i odveo Galatu - dalje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare