To je to što me zanima!

Bayern potvrdio: Xabi Alonso će potpisati nakon liječničkog!

Potvrđujemo kako smo u pregovorima s Xabijem Alonsom. Uskoro ga očekujemo na liječničkom pregledu, potom će potpisati za nas, javlja Bayern na službenoj stranici
Vidi originalni članak

Xabi Alonso u istom danu oprostio se od španjolske reprezentacije i dogovorio s Bayern Münchenom. Transfer je potvrdio bavarski klub na službenoj stranici. Alonso je već na liječničkom pregledu u Münchenu.

Španjolac odlazi iz Reala za 10 milijuna eura.

- Potvrđujemo kako smo u pregovorima s Alonsom. Uskoro ga očekujemo na liječničkom pregledu - objavio je Bayern.

U međuvremenu je Španjolac stigao u München na liječnički pregled. Alonso će se u momčadi Pepa Guardiole priključiti sunarodnjacima Pepeu Reini, Bernatu, Thiagu Alcantari i Javiju Martinez. Jedan od glavnih razloga Xabijevog dolaska je ozljeda gore navedenog, Martineza. Na njega Guardiola ne može računati sljedećih 6 mjeseci.

Dolaskom Tonija Kroosa u Real, Alonso je izgubio mjesto u prvih 11. Carlo Ancelotti favorizira Modrića i Kroosa na poziciji u veznom redu i očito je Alonso procijenio kako bi bilo najbolje promijeniti sredinu. U Bayernu ga sigurno čeka mjesto u prvoj postavi.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • gordi 29.08.2014.

    dok Gaurdiola ne ode, nadam se da ce Bayern nanizat sto vise poraza, a onda kad ode opet cu navijat za njih

  • 29.08.2014.

    Xabi je dosta toga napravio za Real i nisu ga trebali pustiti. Dugo će potrajati da ponovno nađu sličnog tipa igrača. Mislim da je bilo prerano pustiti ga i to nažao za sitne novce.

  • muni seferendi 29.08.2014.

    ovaj ima fantastičnu karijeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare