To je to što me zanima!

Bayern pregazio i Augsburg, Borussia i dalje u opasnoj zoni

Nogometaši Bayerna uvjerljivo idu prema novom naslovu prvaka Njemačke. U 15. kolu Bundeslige dobili su treći Augsburg 4-0, a Borussia je izgubila u Berlinu...
Vidi originalni članak

Bayernu u prvenstvu nitko ne može stati na put. Probao je to i trećeplasirani klub Bundeslige Augsburg u 15. kolu Bundeslige na svom terenu, ali je "popio" četiri komada, i to u razmaku od samo 13 minuta.

Golijadu je otvorio Medhi Benatia prvijencem u 58. minuti, a u idućem napadu Arjen Robben koristi konfuziju domaće obrane i postavlja 2-0. Lewandowski je u 68. krasno zabio treći, a Robben tri minute poslije i četvrti gol Bavaraca za nastavak neporaženosti u ovoj sezoni.

Ni blizu tako dobro ne ide Borussiji Dortmund koja je kod Herthe u Berlinu pretrpjela već deveti ovosezonski poraz. Gol odluke zabio je Schieber nakon solo-prodora tri minute prije odmora. BVB je i dalje na katastrofalnom 16. mjestu, dok u Europi igra sjajno.

Čak tri utakmice završile su bez pobjednika, među kojima i triler Werdera i Hannovera u Bremenu (3-3), a Köln je iznenadio Schalke u Gelsenkirchenu i slavio 2-1.

Bundesliga, 15. kolo

  • Schalke 04 - Köln 1-2
  • Augsburg - Bayern München 0-4
  • Hertha - Borussia Dortmund 1-0
  • Werder Bremen - Hannover 96 3-3
  • Freiburg - Hamburger SV 0-0
  • Mainz 05 - Stuttgart 1-1
Idi na 24sata

Komentari 35

  • 15.12.2014.

    Ovo je nemoguće, nekad najjači klubovi Bundeslige: Dortmund, Bremen, Stuttgart, na dnu ljestvice...

  • MARLES 14.12.2014.

    Borussia si je sama kriva imaju olose igrace dva beka koja su losa a u mnogim timovima bekovi igraju vaznu ulogu,obamejang precijenjeni odigra jednu tekmu dobru u 16..Igraju sa dva defenzivna vezna bender kehl subotic im je stoper..sta rec hoffenhaim ima bolju ekipu od njih..

  • Mlunko_1 14.12.2014.

    danas se bas vidilo kako greska suca moze odredit smjer utakmice... nakon prvog gola bayerna odmah prvi napad augsburga je zaustavljen radi nepostojeceg zaleda di je igrac isa jedan na jedan (iako je neuer na golu postoji velika vjerojatnost za postic gol), i onda odmah u sljedecem napadu bavaraca robben daje za 2-0... umisto mogucih 1-1 i vracanja samopouzdanja jedne momcadi i smanjivanja druge, doslo je do 2-0 i raspada sistema kod momcadi koja se mogla vratit u utakmicu... sve u svemu bayern zasluzeno pobjedia, samo zelim pokazat kako se sve moze u sekundi prominit

Komentiraj...
Vidi sve komentare