To je to što me zanima!

'Petarda' Bayerna Schalkeu, Mandžukić je zabio i asistirao!

Mario Mandžukić asistirao je za drugi gol i zabio treći za Bayern, koji je pomeo Schalke 5-1. Na Allianz Areni su im zabili 'četvorku' za samo 28 minuta
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayern Münchena i Schalkea odigrali su derbi 23. kola Bundeslige na Allianz Areni, a gosti iz Gelsenkirchena nakon uvjerljivog poraza u Ligi prvaka od Reala (6-1) teško su stradali i u domaćem prvenstvu.

Bavarci su 'pregazili' Schalke 5-1, a već u prvih 28 minuta imali su vodstvo od čak 4-0. Jednu od ključnih uloga imao je i Mario Mandžukić, koji je asistirao za drugi gol Robbenu u 15. minuti, a i sam je zabio devet minuta kasnije glavom nakon asistencije Alabe s lijeve strane. Mandži je to već 14. prvenstveni gol.

Austrijanac Alaba je donio vodstvo Bayernu već u 3. minuti, a četvrti gol, a svoj drugi na utakmici zabio je Robben u 28. minuti.

U nastavku je Mandžukić nastavio sa sjajnom igrom umalo zabivši još koji gol, a u 76. minuti izborio je penal i iznudio crveni karton nakon što ga je u izglednoj situaciji srušio Papadopoulos. Arjen Robben je realizirao penal zabivši hat-trick za 5-1.

Jedini gol za Schalke zabio je Rafinha poslavši loptu u vlastitu mrežu.

Nakon 23 kola Bayern ima nevjerojatnih 20 bodova prednosti pred Borussijom Dortmund, dok je Schalke četvrti te za Bavarcima zaostaju 24 boda. Schalkeu je ovo osma utakmica u nizu u kojoj nije dobio Bavarce, a u tim utakmicama gol-razlika mu je nevjerojatnih 2-28.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • robbenn 02.03.2014.

    trpaj,trpaj budi spreman za meksiko i kamerun

  • komentator 1 02.03.2014.

    manđo je mogao 5 komada zabit..promašivao je nemoguće

  • crna prognoza 02.03.2014.

    Manđo mi je nadimak za nekog vola

Komentiraj...
Vidi sve komentare